YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Jedan savet za vlasnike yto traktora sa klimom. Proverite zategnutost svih spojeva klima uredjaja da ne prodjete kao ja. Iscurio gas....
Moram samog sebe da demantujem... Iako je crevo bilo slabo zategnuto gas nije iscurio! A klima nije radila zbog jedne lukavo otkačene žice. Tačnije kvar je bio u muško ženskoj spojnici instalacije ispred hladnjaka klime kod presostata.

Motor 50 KS će se ugrađivati na platformu 454 traktora.
Model 554 dolazi sklopljen iz Kine; gabaritno je nešto veći, kabina je prostranija. Možemo ga ponuditi u osnovnoj varijanti po ceni 16.680 Evra sa PDV-om; za njega važi ista priča o opcionoj opremi kao kod modela 454 (poteznice, instalacija za kočenje prikolice).

Što se tiče kvaliteta, nešto smo sigurniji u montažu naših mehaničara, za razliku od uobičajene prakse fabrike gde sklapanje vrše ne mehaničari nego priučena radna snaga. ali generalno nemogu da kažem da je zbog toga 554 manje dobar.

Ovaj odgovor mi je stigao iz Agrovojvodine u vezi 504 modela, ali minisu poslali koliko će da košta.Inače skoro sam sto posto siguran da će evropska kabina koju opciono ugrađuju biti dovoljna za prskanje bez problema ali je doplata zaista velika , čini mi se 2 do 3000 eura.Inače sam gledao svojevremeno Mahindru od 65ks sa evropskom kabinom koja se ugrađivala na neke Nemačke traktore i bila je izvanredna ali je isto koštala oko 2500 eura.

To je onda neka njihova 50-ka jer ona inace nije na platformi 454 traktora vec se radi kao 554.al hajd vidjeti cemo uskoro kako izgleda taj.

Ma kakav bre veliki servis.Nešto je gadno tu roknulo čim su oni došli po njega.Ovako je bez nadzora vlasnika što je mnogo gore nego bez nadzora šefova.

Kod nas su sve radili kuci ,evo pre neki dan su isto bili veliki servis na yto 1304 naisao i clan milosbota ,nigde nisu traktor nosili

Mogao si postaviti koju sliku od stroja koji sam došao da vidim

Tanjiraca je Zmaj 32 diska sa rotorima
dsc1951.jpg

Nazad
Vrh