sinisa1979
Član
Hmmm koliko je dobro toliko i nije. Ako nisi zapamtio prethodno stanje brojaca onda zamenu ulja radis "napamet"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spori su ovi veci. Imas slike tog poduhvata-dihtovanja? Aj nam malo vise napisi o tom. Koji materijal,lepak,gde si postavljao..... Slikeeee!!!!!Iako svi pricaju kako su spori traktor je prilicno brz i brzina mu je preko 35km/h, ima grejanu kabinu (s tim da sam je ja kompletno predihtovao da bi bila jos bolja).
Mi smo zavrsili kredit bez zaloga, samo smo dali 10% ucesca i podigli kredit preko Hypo banke sa subvencionisanom kamatom od ministarstva. Razvlacilo se to skoro mesec i nesto dana, ali je na kraju sve zavrseno. Ma koristio silikon, skaj i gumu. Moram poslikati to gde sam predihtovao, ali sam postupak nisam slikao. U svakom slucaju sam predihtovao sa silikonom ispod svih kedera, na sastavim svih ploca i manjim rupicama a otvore za komande sa ponovo uradio sa gumom, premazao silikonom i do unutrasnjosti kabine stavio skaj da bi izgledalo lepse.