YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Zeza nas gasenje prednje vuce. Poluga, rucica ode dole sama sklocne na dole do kraja a prednja vuce ostane upaljena cujem po zvuku kad ide u transportu. Legao sam ispod rukom lako ide tak sistem ispod kabine.
Imali neko da mu se desavalo ili ima neki savet. Hvala unapred.

Nemam ja problem nakon gašenja. Traktor inače pali kao mina. Meni je problem sto sam skidao ac pumpu, pa ne mogu da ozracim sistem. Ali cu da proverim bez obzira sve što ste naveli. I prvo da ozracim kod filtera, pa na poklopcu. Na drukalicu krene da gura naftu na prvom elementu. Ali kad verglam ništa. I ja sam gađao da mozda centrifugalni regulator ne daje uvek istu količinu goriva pa zato varira ler gas, nego rekoh aj da vidim lakše prvo:)

Zeza nas gasenje prednje vuce. Poluga, rucica ode dole sama sklocne na dole do kraja a prednja vuce ostane upaljena cujem po zvuku kad ide u transportu. Legao sam ispod rukom lako ide tak sistem ispod kabine.
Imali neko da mu se desavalo ili ima neki savet. Hvala unapred.
Kad iskljucis prednju vucu rucica ne ide skroz do dole zato ostane prednja vuca ukljucena, onda ides malo u rikverc i pritiskas malo rucicu pa ce za 1-2 cm ici jos dole pa ce iskljuciti.Tako je kod mene na x904 uvek moram u rikverc.

Ode ona sama dole na rikverc kad krenem kao sto kazes kolega. Netreba da je pritiskam ali i dalje radi prednja vuce jer cujem da zuji, uji kad je u 3 4 brzini u transportu. Vidi se na rucici dokle ona ode, tako da cim cimnem na rikverc i ona sama skljocne i padne kao sto kazes 1-3cm.

Da li ulje iz menjaca treba da se ispusti prvo, pre skidanja kucista? Predpostavljam da u kucistu zubcanici plivaju u ulju.

Nazad
Vrh