YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Misliš da su ćelije zaštopane pa hladnjak ne može da provuče vodu?
Hmmm, pa bilo je i toga ali kod baš starih traktora koji su godinama u hladnjak sipali samo česmovaču.
No, nije nemoguće, treba i to proveriti.

Misliš da su ćelije zaštopane pa hladnjak ne može da provuče vodu?
Hmmm, pa bilo je i toga ali kod baš starih traktora koji su godinama u hladnjak sipali samo česmovaču.
No, nije nemoguće, treba i to proveriti.
Ne mislim,znam.Isti traktor isto sve.Hladnjak 20+ godina,malo li je.Radi covek,uradi ga bolje nego sto je fabricki.Ja sad nemogu da postignem 50-60 stepeni u najtezim poslovima,oranje,podrivanje,poluteska drljaca,vucena tanjiraca

Poslednja izmena:
Ne mislim,znam.Isti traktor isto sve.Hladnjak 20+ godina,malo li je.Radi covek,uradi ga bolje nego sto je fabricki.Ja sad nemogu da postignem 50-60 stepeni u najtezim poslovima,oranje,podrivanje,poluteska drljaca,vucena tanjiraca
Onda tebi propusta termostat, to sam i ja mislio na malom 454 u oranju nepredje 60°c svi kazu nov traktor sta bi ti
Dok jednom nije zaglavio termostat presao ko zna koliko u oranju samo bacio beli dim na auspuh, probio dihtung, nosio glavu na hidro test, nosio dizne kod bosiste namestio ih na 200bara ,nov dihtung, glava samo malo poravnata i ubacio nov termostat sad drzi 75°c sta god radio...

Nazad
Vrh