YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Koji yto?
Isprati ručicu, da li ima sajlu koja povlači polugu iz zvona kvačila. Na kraju te sajle treba da ima navojna šipka i na njoj dve navrtke. Raskontriraj ih i dotegni navrtku pa probaj opet da li odvaja. Proveri i slobodan hod, ne smeš ni preterati sa dotezanjem navrtke jer će se druk ležaj okretati stalno. Ako se razumeš u mehaniku, pokušaj dotegnuti. Ako se ne razumeš, zovi nekoga ko zna.
A, to. Nije mu sajla, nego navojna šipka. I ide u poklopac hidraulike. YTO554 je u pitanju. Ali mi se polugica mnogo lako pomera i kad skinem ručicu. I osetim na sredini hoda kao da kači negde. Sad cu da otvorim zadnju stranu da vidim da li se nešto otkacilo mozda.

Poslednja izmena:
Čekaj, zar se ne pali i gasi kardan kod njega tako što povučeš-spustiš jednu polugu pored sedišta (s desne strane, možda leve) koja liči na ručnu-parkirnu kočnicu? Ova koja ide u poklopac, ta treba da određuje kakav će biti pogon/obrtaji, 540/1000 tj preko točkova/motora.

Čekaj, zar se ne pali i gasi kardan kod njega tako što povučeš-spustiš jednu polugu pored sedišta (s desne strane, možda leve) koja liči na ručnu-parkirnu kočnicu? Ova koja ide u poklopac, ta treba da određuje kakav će biti pogon/obrtaji, 540/1000 tj preko točkova/motora.
Pa jeste. Polugica u kabini sa leve strane. Ali ona ide u poklopac hidraulike. Ne dole kod kvacila. I mnogo mi lako ide u prazno. Ne osećam uopšte kada uzubi.

Koliko se cekaju ovi iz agrovojvodine na servis,drugar mi kaze zvao je pre osam dana I jos ih nema? Dali je neko imao skoro,I koliko je cekao,od poziva?

Nazad
Vrh