YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Nzm,davno je bilo,mada mislim da je osovina,bio majstor vario ....

Da, zavario je osovinu i spuž (i ja sam to radio) jer je neki idiJot u fabrici umesto kanala u osovini i normalne kajle, uspeo nekako da "nabora" na osovini nešto nalik na kajlu i na to napresovao spuž. Da je malo razmislio, shvatio bi da se to tako ne radi nigde a pogotovo ne na volanu. Mislim da imam sačuvan jedan takav primerak majstorluka. Slikaću i okačiti.

Bio danas da vidim yto 754. Na slici mi se činio dosta manji nego uživo.. Bukvalno da se poredi sa 820 po veličini.
Nisam ga nešto previše zagledao.. Ali prvo što mi je zasmetalo što mu ručica za hidrauliku nije gore medju one 3 sto su odmah na dohvat desne ruke... Nego dole pored sedišta i to bukvalno tako slabašna ručica, kao neki flah sa gumicom na vrhu.. Nema onu finu hidrauliku nego klot gore dole i plivajući položaj.
Drugo je vrata od kabine, jako su velika i treba bas da se lupe da bi se zatvorila.. Nema ono da ih polako privoris pa samo cimnjes, nego bas bum!
Blatobrani su oblozeni plastikom dok je patos ispod sedišta go lim...
To su neke od sitnica koje su mi zapale za oko na prvi pogled.. Sve u svemu za kineza nije los traktor.

Usput sam pogledao 504 i 604... I cak mi oni vise deluju kao traktori za sitnije poslove nego taj 754...oni idu bez klime, uz mogućnost ugradnje.. Dok 754 ide sa klimom.

Pa prijavio sam 754 na konkurs pa ćemo videti.. A ako ne prodjem onda ću se dvomuiti dali uzeti njega ili 604 ili nešto treće.
Madaaa razlika u ceni je takva da kad uzimam ovo što ne bi dodao 2000 pa uzeo jačeg.
504 je 19000e
604 je 21000e
754 je 24500e
Stim sto za ova prva dva mislim da je cena bez klime, znaci jos 1000e doplate ako ne i vise.

Jesi to u AV gledao?
Već sam pisao ranije, moj ti je savet da pozoveš Agro Taso i sa njima vidiš oko cena i dogovora. Mnogo su bolji za svaki dogovor u odnosu na ove tj svi drugi koji rade sem AV. Kod njih katastrofa sve, već sam pisao kad sam pre godinu dana kupovao traktor.

Kad smo mi gledali u subotu 754 ja kazem da je Coric bolji za saradnju kad me neki stariji poljoprivrednik nije "pojeo". Sve je to isto kaze, dodje u kontejeru iz Kine i ovde u NS se sklopi. Samo se povucem iz razgovora sta se vredi nastavljati..

Kad mi kažeš AV samo jedno mi palo na pamet 😅. Da tamo sam gledao..
Nisam upoznat kako si prošao, nisam listao celu temu. Stvarno ne znam o čemu pričate.

Mogu da kazem sto se tice Agrovojvodine da NEMA VECIH CIGANA OD NJIH evo drugi traktor kod njih i ni dinar da popuste ili slicno,sledeci traktor ce biti neke druge marke ko ih j.ebe,a sto se tice onoga sto prodaju nemaju pojma nista.

A da vas pitam ako se uzme na drugom mestu, tipa coric, kako ide garancija, prvi servis drugi servis, ko radi?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

A da vas pitam ako se uzme na drugom mestu, tipa coric, kako ide garancija, prvi servis drugi servis, ko radi?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ćorić radi sa Agro Taso. Ja sam uzeo od Ćorića ali oni zajedno rade. Garancija uredna i servise radi Agro Taso serviseri. Mogu samo reči hvale da kažem i za jedne i druge. Neša Ćorić je maks sve ispoštovao korektno kako je bilo dogovoreno, a ljudi koji su radili servis maks korektni dan za dan došli kad su pozvani odradili posavetovali baš za dosta stvari i sl.
Bitna stvar je jer oni uvoze iz Kine iz fabrike sklopljene komplet i spakivane u kontejner i ne uzimaju iz AV što dolaze u delovima pa naši šibicari sklapaju kojekakvi. Zna se dobro po takvim firmama kakvi su serviseri, majstori klinci nezainteresovani i sl. Nagledao sam se toga dosta.

Rade oni,na foru besplatno i naplacuju samo put,ALI zato naplacuju kao da putuju privatnim avionom do tebe
Ko još radi servise besplatno 😁
Kao i svako vozilo u garanciji mora da odradi serviser, a plaćaš sve. Ako se ne varam mene je prvi servis izašao 40k dinara filter ulja, filteri goriva, zamena ulja u filteru vazduha, ulje u motoru, čišćenje filtera hidraulike, pregled celog traktora, štelovanje ručna, kardan i neke sitnice na moj zahtev, s tim da su doneli 2 kante od 20l ulja i zamenili 26l a ostalo mi još 14l za sl servis.

Nazad
Vrh