Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sto poskida tegove nazadmiroslav k je napisao(la):@zeka
i to je bilo u planu, samo savitljivo crevo nisam jos nigde nasao.
@bewisa
jos je na planu kutiju za alat smisliti gde i kako napraviti, ako imate neki predlog ili ideju pisite
![]()
na yto 904 imas mesto za kutiju sa desne strane ispod vrata, tj iza stepenista, meni se tamo nalaze akmulatoriSoyacorn je napisao(la):Hm kutija za alat. I mene to isto muči Miroslave. Tvoja je barem veća kabina .
pa ima kutija za alat ispod haube. ali je malamiroslav k je napisao(la):na yto 904 imas mesto za kutiju sa desne strane ispod vrata, tj iza stepenista, meni se tamo nalaze akmulatoriSoyacorn je napisao(la):Hm kutija za alat. I mene to isto muči Miroslave. Tvoja je barem veća kabina .
za sada ima odradenih samo 50 sati, odraden prvi servis, a u buduce pokazace se, spremili smo mu imt 757.4 sa pretpluznjacima.kristi16980 je napisao(la):@miroslav k kako ti se do sad pokazao Yto? jesi li zadovoljan sa njim?
MS kako ti se pokazao Yto 554? Posto i mene licno interesuje taj model?![]()