Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sto poskida tegove nazad a savitljivu cev za aspuhe ces naci na vasaru kod onih sa aspucima il na najlonu... ili nekim slicnim buvljacima ..... ili u servisu za auspuhe toga bar ima .....miroslav k je napisao(la):@zeka
i to je bilo u planu, samo savitljivo crevo nisam jos nigde nasao.
@bewisa
jos je na planu kutiju za alat smisliti gde i kako napraviti, ako imate neki predlog ili ideju pisite
na yto 904 imas mesto za kutiju sa desne strane ispod vrata, tj iza stepenista, meni se tamo nalaze akmulatoriSoyacorn je napisao(la):Hm kutija za alat. I mene to isto muči Miroslave. Tvoja je barem veća kabina .
pa ima kutija za alat ispod haube. ali je malamiroslav k je napisao(la):na yto 904 imas mesto za kutiju sa desne strane ispod vrata, tj iza stepenista, meni se tamo nalaze akmulatoriSoyacorn je napisao(la):Hm kutija za alat. I mene to isto muči Miroslave. Tvoja je barem veća kabina .
za sada ima odradenih samo 50 sati, odraden prvi servis, a u buduce pokazace se, spremili smo mu imt 757.4 sa pretpluznjacima.kristi16980 je napisao(la):@miroslav k kako ti se do sad pokazao Yto? jesi li zadovoljan sa njim?
MS kako ti se pokazao Yto 554? Posto i mene licno interesuje taj model?