YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
uf pa nema sat za merenje brzine. danas sam terao 1. brzom a uglavnom idem 3. , 4. radnom. mada 4. radna mu je brza od 1 brze. :D nzm dal ce ti ovo nesto znaciti ali ako imas neke prijatelje koji imaju yto-a onda mozes otprilike da procenis kojom brzinom :D

i to na nekih 1800,1900 obrtaja :D

Pa normalno da je ogulio gume kad im je kvaliteta takva da im im ni ime ne možeš zapamtiti. Evo jedan moj primjer nevezan za poljoprivredu, prije 7 dana stavljene su 4 nove gume Trayal na kombi Tam koji razvozi radnike po šumi. Prvi dan su pukle 3, a sledeći i ona preostala jedna. Sad su stavljene Savine i nema problema s pucanjem guma.

Боље да цепа гуме него диференцијал, зато чим поцепаш те купуј опет исте и не бој се. кинеска филозофија све су упропастили нема човек шта да купи да није лоше и да није из кине.

mirko druže sa takvim mišljenjem bi se i ja složio do skoro , ALI već i kinezi se popravljaju malo po kvalitetu (ne dovoljno) ali ipak se vidi napredak u kvalitetu pa je onda i za očekivati napredak u tom pravcu :cao:
sjeti se samo prvih kineskih skutera ::lose:: , a sada već ima lijepih mašinica

Evo mog današnjeg ugarenja sa 904. Slike su mali nejasne pa se unapred izvinjavam.

zntope.jpg

5fgf2s.jpg

@baca
koji plug koristis i kako ti se cini YTO 904?
Pitam se gde nam je clan Soyacorn koji je kupio YTO 904 pre godinu dana? :ppozdrav:
Dal se nije naljutio na YTO? :kisa:

Plug je Overum 3 brazde. Ugario sam četvrtom radnom i prvom brzom. Za sada sam zadovoljan radom i traktora i pluga.
Videću kako će raditi u dubokom oranju.

@ miroslav k

Miroslave svidja mi se boja felgi na YTO-u! :bravo: :D
Srebrna mu bolje stoji.Da li si koristio sprej za felge ili boju? :ppozdrav:

bewisa je napisao(la):
@ miroslav k

Miroslave svidja mi se boja felgi na YTO-u! :bravo: :D
Srebrna mu bolje stoji.Da li si koristio sprej za felge ili boju? :ppozdrav:
bewisa upravu si .... siva il srebrna bi mu fabricki bolje stojala nego ta olinjana bela ..... :ppozdrav:

Jos da skrati usisnik za vazduh! :D
Bez tegova i sa ovom bojom felgi ko zapadni. :bravo:
Miroslave jel bi jos nesto trebalo doraditi?
Post je spojen: [time]1280305653[/time]

Nisam dobro video,Miroslav je i usisnik skratio! :D
Sigurno je jos nesto doradio a nece da nam kaze,
vec mi treba da otkrijemo. :haha: :haha: :haha:

@zeka
i to je bilo u planu, samo savitljivo crevo nisam jos nigde nasao.
@bewisa
16m62v6.jpg
9g8oeb.jpg
drzac za flasu i kutija za prenos sa 24 na 12 volti instalacije za prikolicu
24wd0ck.jpg

jos je na planu kutiju za alat smisliti gde i kako napraviti, ako imate neki predlog ili ideju pisite
:cao:

ima li mesta iza sedista sa leve strane ili kutiju da zavrnes na levi blatobran(kao na 533,55:cool:! :D
Ako moze na pod pored blatobrana

bewisa je napisao(la):
@baca
koji plug koristis i kako ti se cini YTO 904?
Pitam se gde nam je clan Soyacorn koji je kupio YTO 904 pre godinu dana? :ppozdrav:
Dal se nije naljutio na YTO? :kisa:

Evo me druže. Blokirali nam IP adrese :udri: .
YTO radi samo tako. ::svaka cast::

Dobar ti stih ,,YTO radi samo tako".Znaci da si veoma zadovoljan. :D
Koliko si radnih sati nabio?Da li i kod tebe dere prednje gume kao na 1204?

Nazad
Vrh