YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Dve felne vode se kao 12.4 r 38 kostaju ravno 60.000 din sa pdv,razmaka imo posto je felna od tri dela mozes da biras kod mene je trenutno 155 sredina gume prednje su jos 13.6 r24 kad bude para stavicu 11.2 r28 ili 9.5 r 28
 
Pozdrav

Kako perete kabinu traktora? Napunilo se prasine muka je brisati krpom pa me interesuje sme li se prati crevom ili aparatom pod slabim pritiskom jer treba samo prasinu da spere? Mislim naravno na instrument tablu, prekidace i sklopku da li sme da se okvasi jer nema sta drugo sto bi moglo da napravi problem. Pitam za yto 504
 
За издувавање кабине и којекавих других ствари, купио сам електрични дувач за лишће, али неки модел где су одвојене цеви за издувавање (до 5 сантима пречника) и усисавање лишћа (око 10 сантима), Колико сам успео да видим, на већини других модела дувача, те две цеви су изливене/спојене заједно, па је све то мало кабасто за махање по кабини трактора.
 
Ако могу ја да имам "два" плуга, што не би и ти могао?

Послато са Mi 9T помоћу плуга
 
Siniša,
najbolje je da ima pošalješ mail upit. Možda ti oni mogu poslati poštom. Ako se uključi netko tko ne pozna Yto može doći do "pokvarenog telefona".
Odaberi jednu adresu Sjedište ili jedna od poslovnica) i šalji upit.
 
Jednom sam ih pitao, odgovorili su mi i poslali deo (zaptivka glave). U to vreme sam bio u Zadru pa su mi tamo poslali. Nzm kako bi funkcionisalo slanje u Sr. Nakon jedno dve tri godine opet sam ih pitao za zaptivku (aj reko da imam za rezervu) međutim nisu mi odgovorili pa ih nisam više ni gnjavio. E sad me zanima cena boš pumpe tj linijske pumpe visokog pritiska u Hr. jer je ovde kod nas bila oko 600 evra pre par godina a sad je 850. A kanda mi je počela dizati nivo ulja u motoru sve dok joj nisam napravio preliv. Do zabune ne može doći jer imam i slike pumpe i kataloške brojeve, poziciju dela u katalogu..... Našao sam je u Kini, košta 530 dolara znači imam i link.
Javljaš se kao dobrovoljac da mi to proveriš? 😁
 
Možda i može (mada u AV nemaju ništa delova za tu pumpu... A nzm ni koji bošista ima iskustva sa Brus li pumpama. Imaš savet?) ali ako će me koštati kao polovina nove, onda kupujem novu. Ide on ovako već par meseci, ali bih da to rešim.....
 
Siniša,
nisu mi u blizini da ih posjetim. Mogu napraviti copy-paste tvojeg dopisa (traktor mi je potpuna nepoznanica) ako misliš da tebi neće odgovoriti zato jer si u RS. No, ne košta te ništa da pokušaš. Ja sam tako tražio motorno ulje u Sloveniji, a kad je ispalo da je prekogranična poštarina skuplja nego 5 litara ulja, naravno da sam odustao od kupnje.
 
Da, u pravu si treba prvo da pokušam da ih kontaktiram. A mislim da mi neće odgovoriti ali ne zbog RS nego zato što šaljem upit mejlom.
Nema potrebe da ih posećuješ. Dovoljno je da ih kontaktiraš telefonom ako hoćeš.
Rašo, brinu me samo elementi pumpe. Pretpostavljam da su oni uzrok propuštanja nafte u ulje a ne verujem da su standardni tj da štimaju od nečega. No, možda i grešim. Trebalo bi verovatno skinuti pumpu i odneti kod pumpadžije koji zna znanje i ima delova ali bojim se da nemam tj neću imati živaca za tu rabotu. Iskreno, malo me i strah rezultata rada pumpadžije i vremena opravke. Imam jednog dobrog ali nije mu poznata pumpa. Zato razmišljam o novoj. Jes skupa ali možda me i remont postojeće ožeži.
 
Siniša,
pošalji im upit mailom. Ako za nekoliko dana ne odgovore pošalješ kopiju maila (s adresom na koju je poslan) meni u pp. Onda imam konkretne podatke i mogu ih pitati za odgovor na tvoj mail upit.

Jesi li siguran da propušta naftu na pumpi visokog pritiska? Ja upravo imam isti problem, porast nivoa ulja u karteru na Goldoni Star 3050, ali ću prvo zamijeniti membranu na AC pumpi. To je po meni na mojem traktoru najvjerojatnije, a nije skupo za promijeniti. Kod mene AC pumpa hrani 3 pumpe visokog pritiska. Svaki cilindar ima svoju Boch pumpu.
 
Nazad
Vrh