Kojom brzinom ides SrdjaneIsto 454 ore sa imt756vk i spremac 2.5m al jedan red rotora sto se tice gasa dal oranje ili spremac od 1800 do 2000 nikad orao ispod 1800 i zavisi od godine do godine potrosnja od 10l do 14l
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojom brzinom ides SrdjaneIsto 454 ore sa imt756vk i spremac 2.5m al jedan red rotora sto se tice gasa dal oranje ili spremac od 1800 do 2000 nikad orao ispod 1800 i zavisi od godine do godine potrosnja od 10l do 14l
Ispravio sam post dopisaoKojom brzinom ides Srdjane
Ima smisla, kretali smo iz mesta kad smo probali prvom. Nama je trosio ako se ne varam zaboravio sam bilo pre 2 meseca oko 6-7l po hektaru sa tim spremacem 2,20.Kad ga razradiš samo u hodu spuštaj priključke i ne boj se, sa 2.20 se sigra, al ne može da krane iz mesta u sred njive, dosta su ti traktori uštrojeni na pumpi, i bez obzira što me to nervira zbog male potrošnje ne mislim ništa da čačkam
Slobodno povecaj punjenje, to je samo pri maksimalnom opterecenju, u 95% vremena se ne ubrizgava maksimum goriva. Moze da se desi cak i da se smanji potrosnja kad se poveca punjenjeKad ga razradiš samo u hodu spuštaj priključke i ne boj se, sa 2.20 se sigra, al ne može da krane iz mesta u sred njive, dosta su ti traktori uštrojeni na pumpi, i bez obzira što me to nervira zbog male potrošnje ne mislim ništa da čačkam
svejedno mu tesko vuci jednu brazdu 1brzom..a i da moze opet prebacuje brazde.. mi smo oraloi ili ti rigolovali sa jednom brazdom za vinograd na nekih 50cm dubine zahvat 30ak cm al ide 3 spora uz brdo i blokada...na mestima gde je mekse ode plug i na 60cm..Да ли је неко од вас са 454-кама пробао да оре једнобразним плуговима од 40 сантима? Иде ли са њима орање у првој брзоходној?
Моме тако тепам.Brus Li.![]()