Ja na D.F takođe imam taj sistem ali ne vidim nigde AC pumpu tj.nema je.Nije mi jasno na koji fazon to tako radi i funkcioniše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok, hvala! Pokušaću prvo tako.Siniša,
pošalji im upit mailom. Ako za nekoliko dana ne odgovore pošalješ kopiju maila (s adresom na koju je poslan) meni u pp. Onda imam konkretne podatke i mogu ih pitati za odgovor na tvoj mail upit.
Jesi li siguran da propušta naftu na pumpi visokog pritiska? Ja upravo imam isti problem, porast nivoa ulja u karteru na Goldoni Star 3050, ali ću prvo zamijeniti membranu na AC pumpi. To je po meni na mojem traktoru najvjerojatnije, a nije skupo za promijeniti. Kod mene AC pumpa hrani 3 pumpe visokog pritiska. Svaki cilindar ima svoju Boch pumpu.
Ti imas pumpa-dizna kao ja?Ja na D.F takođe imam taj sistem ali ne vidim nigde AC pumpu tj.nema je.Nije mi jasno na koji fazon to tako radi i funkcioniše.
To je vec nesto drugo.Semening na pumpi.Milovane jel to onaj iza pumpe prema bloku motora? A jesi imao i problem da ti pusti gorivo u ulje?