Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pridji i skini crevo koje ide sa ventila u kabinu.Vidi dali ti uopste ventil radi tj. propusta.Meni je zapeko i morao sam ga skidati.

po meni mana tih traktora je dostpunost dijelova.
. Samo da su preterali sa cenama jesu. Ne kažem da ima lepših traktora i sa mnogo boljom završnom obradom za slične pare i da je kinez siromašan i grub što se toga tiče, ali da li vam treba traktor za grad ili da kad ga upregnete ne razmišljate da li će moći da izgura to. Šta dalje pričati od mog smrde od 80ks koji vuče kao lud obrtač 3 brazde 3x35 u našoj zemlji i pri tom je trošio od 10-14l po jutru u zavisnosti od zemlje, a da ne ispadne da ja lažem kolega Flojd je bio prisutan. Još kad ga obujem sledeće godine jer su mi prednje gume dobre a zadnje još originalne i prilično ćelaveDva meseca je cekana poluosovina kod 90-kepo meni mana tih traktora je dostpunost dijelova.
Dva meseca je cekana poluosovina kod 90-ke