Ima original Fiata na tržištu.Opet bolje od svake Kocke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima original Fiata na tržištu.Opet bolje od svake Kocke.
Pisano je negde na ovom forumu da su merili snagu yta 904 i izmerili su 103 ks, sad koliko je merodavno,miroslav k jer si vozio oba kad to kažeš,ili je tvrtnja onako više subjektivna?
Prica se to i o belarusima dal je istina il ne ne znam,zanima me kolika je razlika u snazi 904 ke i 804 a ako neko zna cene oba bilo bi dobro?
Za 892 ne znam,nekoliko puta sam ga samo vozio,ali...imamo domaci traktor,ruskih par,istocno evropski i zapadno evropski...al Ja se i dalje kunem u Rusa...(mada ne mogu reci da mi se ne svidja kockica 120,verovatno jer je nekako sklepana ko da je rus projektovao,a ima snage lepo)Da neki ne bi rekli da sam pristrasan ovo govorim iz iskustva jer smo i mi razmisljali o 892 pre nego sto je dosao kinez i dosta je faktora odlucilo da se Belorus ne nadje u našem dvorištu. To je poslednji traktor na spisku koji bi uzeo pa nek se ljuti ko kolko hoce![]()
Ajd reci koliko kila ima tvoj kinez.
Ajd reci koliko kila ima tvoj kinez.
Pa ugreje li se crevo posle ventila a ka kabini?