YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
140cm to mu dodje 4x14coli,ne? pih a ovaj ide 3x16 (120cm ako dobro racunam) sa 3M. mada ima one predorace pa mu i to dodje dodatno opterecenje,pa mozda zato tako "kilavi" trecom.... ili ga stedi jos malo dok se uradi motor.... ne znam msm da gresi samo bez veze trosi naftu.... jos pogotovo nase backe zemlje nisu teske kao vase,i mogao bi brze i kvalitetnije da odradi posao al ne vredi mu pricati- tvrdoglav je.

pitanje za vlasnike 120-ki. kojom brzinom vozite traktor kada orete,koliko je to km/h,koliko brazda i koji zahvat. pitam zato sto moj matori vozi trecom M i kao to je nekih 9km/h po knjizi. mislim da bi mogao i nekom drugom brzinom samo sto on nece ni da cuje!
ja sam jesenas isao 1 direktnom sa 4 imt 757.4 a sa 3 brazde 4 radna. spremiranje 1 prohod 4 radna a drugi 2 direktna. sa 47 radnih tela na setvospremacu

@Miroslav k i kako se ponasa tvoj yto u odnosu na ovaj spremac od 4,5m, jel mu tesko mozda?? i na koliko ga obrtaja teras u prvom prohodu a na koliko u drugom ?? :D
:D

Evo i mog YTO X-804... Imam ga 5 godina i odlicno se pokazao.Skoro sve poslove odradjujem s njim ,malo trosi za razliku od Rusa , jer imam oba traktora.. Evo neke slike mog YTO

dscf2188.jpg

dscf2201.jpg

dscf2190.jpg

dscf2200.jpg

Poslednja izmena:
Lepo , lepo,
Ja sam uzeo pretprošle godine 904 ali sam pogrešio jer 804 ulazi u medjurednu obradu a sa mojim nemogu. Trebao sam uzeti sa točkovima od 804.

Ekoloski cistiji od starijih modela i neverovatno tih motor od 90ks.Iinace je zakljucan a i onaj do njega od 125ks ali na moje insistiranje u dva pokusaja i preko poznanstva sa serviserima pa cak sam morao i kineze da molim da ga otkljucaju a oni opet ne znaju engleski.... a ja raaasturam mandarinski...... i nekako su se "pronasli" kljucevi i otkljucase samo manjeg. E da vidis onda raju kako se okupila a do tad nikog oko njih! Imam jos slika ako nekog zanima.... Da kacim?

nadam se da taj siber dihtuje inace ce biti:kisa: inace nesto mi se opasno koci komp pa cu morati sliku po sliku da ubacujem.
2lkehk2.jpg

dali je ili nije perkins.... prosudite sami. i ja mislim da nije. ali sta ima veze pa ni imt motori nisu perkins(kopija ko i kinez)ali su pravili hiljade moto casova bez problema!
2vvjj9c.jpg

instrument tabla
2ajwfhz.jpg

2uigaah.jpg

ezefz9.jpg

2w7h4bo.jpg

skxsw8.jpg

6jog95.jpg

xp7ihs.jpg

wv7asp.jpg
i to bi bilo otprilike to. imam jos par slika ali se nece videti nista sto nema na ovima pa je besmisleno da ih kacm. nisu bas neke,al sta da se radi jedva sam i ovo uspeo da slikam posto je serviser nakon max 5 min ,koliko je radio traktor, rekao : ej moram da ga gasim,zakljucavam i vratim kljuc,znas direktor nam neda da ovog palimo...... i ti fazoni. A ovi klinci(u prethodnom postu se vide) mi se nakacili ko muve na slatko pa nisam ni minut sedeo u traktoru! Veeeliki minus A.V .... jos jednom se izvinjavam sto sam ovako postavljao sliku po sliku ali drugacije nisam mogao!

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh