Pukla 2 pera od ventilatora na pola u radu.Pa eno kolega @miroslavjovanovic78@gmail prodaje. Imaš u oglasima ovde.
------------------
Šta mu uradio? Okretao motor preko njega da našteluje ventile?
Ne zna koji je razlog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pukla 2 pera od ventilatora na pola u radu.Pa eno kolega @miroslavjovanovic78@gmail prodaje. Imaš u oglasima ovde.
------------------
JesteDobro ako je hladnjak ostao citav.
Imam ja ispravnu pumpu za vodu sa mazalicom za podmazivanje i elisu sa sedam peraja,sve je ispravno ako nekom treba.Pa eno kolega @miroslavjovanovic78@gmail prodaje. Imaš u oglasima ovde.
------------------
1000 agromehanikaNosi li neko od vas kolega veću prskalicu od 600lit(npr800-1000lit)sa x904? interesuje me u praksi da li moze,posto su ove sa hidro granama prazne oko 700kg
Ako možeš, finansijski, uzmi od 1200 litara a sipaj vode koliko ti treba tj koliko trenutni traktor može da nosi.Nosi li neko od vas kolega veću prskalicu od 600lit(npr800-1000lit)sa x904? interesuje me u praksi da li moze,posto su ove sa hidro granama prazne oko 700kg