worm
Član
Jesi gledao prema katalogu tj manual-u njegovom il je to priča servisera AV od pre. Jer su i mene, a i druge uveđivali da ide 90ka u prednji most i bočne reduktore, a ustvari ide 10w30 kao i svuda sem motora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PromjenjenDihtung glave.
Znači mora nova ?Пукла глава.
Па ако је пукла мора нова. Има некад да је варе ако је то могуће али по мени губљење времена.Znači mora nova ?
1200rs, nije bas nov. Radilo sve ok, nije bilo problema. Hteo da ga prebacim u 2 brzinu, stanem na kvacilo i povucem palicu, malo krenulo i kao da je preskocilo nesto, i posle ni makac. Probao sam da ga cimam ne vredi.Jel to beše nov traktor? Mislim nema puno rs, ne? Kako je do sad radio menjač tj prva?
Ubaci u prvu H i cimaj ga na kvačilu (kreni-stani) i u isto vreme pokušaj izbaciti iz prve. Pokušaj i u rikvercu. Ako ne ide, vidi da li ima neku špijunku sa strane naspram menjača pa pokušaj direktno na sinhronu da izbaciš iz prve. Ako nema nikakav otvor, onda rastavljotka.