YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Да, истина је да "слика говори више од хиљаду речи", ал' шта на њој видимо? Је л' чеп са навојем или са два зуба и улази у отвор на вентил декли од једног и по цола (тј. око 38 милиметара)?

Одлично. Вреди се распитати. Још само да неко негде у "Агровојводини" подигне слушалицу...

Јој, што у оваквим тренутцима завидим овој "белоруској секти"...

Robert nije sad ništa jeftiji od av,al.je bar još uvek maksimalno korektan...av je nužno zlo,jedini razlog što sam se odlučio za yto a ne foton je kao servisna služba i lager delova,al džabe kad su debili i bezobrazni i nadobudni i prepotentni i ne znam šta sve...tako da sam uvek sve uzimao kod roberta,mada mi nije puno toga trebalo...

Zna Ramac iz djurdjeva ali nece nikom da kaze. Ja mislim koliko sam gledao i trazio da mozda pase od ursusa.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Pitanje za iskusne yto vlasnike od kojeg još motora paše bendiks na anlaseru od yto 904?
Koji su simptomi? Možda bi trebalo da ubaciš relej na tanku žicu automata, jer ako brava ne premosti dovoljan napon može bendiks da proklizi. A možda su i oštećeni zubi na vencu zamajca.
Btw, imam rođaka koji je do 90-ih radio u Iskri u Subotici, a kasnije je otvorio privatnu firmu i nastavio saradnju sa slovencima. Mislim da i ja imam katalog delova anlasera ali ako i nemam ima rođo (valjda, pošto je sad već u penziji). A ako nema on, imam dobrog električara koji remontuje između ostalog i bendikse od anlasera. Daj dimenzije bendiksa pa da potražim(o) od čega paše.

Ako samo čuješ klik klik, problem je: automat, tanka žica do automata, stopica tj buksna, kontakt brava, relej.... i ko zna šta sve još ali bendiks nije.

Kad je crkao alternator odem kod elektricara nemoze da se popravi ugradi drugi, kad mi je lik dao alternator a on kao 3 ova velik pa treba praviti drzace skidati spaner da se okrene kontra pa drugi kajs.. Ja odustao i odem u av i kupim nov.. Tek onda sam skontao da taj original od prvog dana nije valjao uvek bio ne topao nego vruc da se mozes opeci na njega.. Mada dosta je i izdrzao tako skoro 3god..sad ovaj sto sam promenio ceo dan da radi na vrucini bude topao

Nazad
Vrh