YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Ja sam na 454 turio od golfa 2,bosh od 55a,seo ko guza na nošu...20e alternator i još nekih 20 za servis...nisam hteo da dam 120 ili 150e za nov kineski
I ja sam mislio tako da odradi al ne kaze puno potrosaca to nemoze nemoz opasuljiti coveku da traktor radi 10puta godisnje po mraku i da ni tad ne sijaju sva radna i oaradna svetla.. A bilo mi hitno da zalamam vinograd pa mi ovo sa novim bilo najlakse i najbrze resenje

Na trećem mestu je približan manual koji sam mogao pronaći. A ako ne, onda prelistaj ove ostale manuale.

Na brzinu sam pretražio net, ,pa nisam siguran da li tu ima podataka koje tražiš.

Pozdrav yto904 kakvi su razmisljam se izmedju njega polovnog i yto854 nov ali kazu da je u 904 motor kao sto je sada u NLX1024? Inace kupili smo proletos yto 504nov

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Ako sam ok razumeo kolega Worm je uzeo od Corica iz KI jer uvozi direknto kineza, ne sklapa se u NS, pa proveri da li moze da ti uveze novi 904 ako ima razlike u odnosu na 854.

Ne znam trenutno stanje da li se nešto menjalo ali kod starih modela nije nikakve razlike bilo skoro između 80 i 90ks sem u manjem broju tegova uže gume i mislim da je PVP bila drugačija. E sad da li su menjali nešto u međuvremenu ne bih znao. Svakako treba se dobro raspitati ali ja bi od AV bežao. Nema tu više ni majstora ni servisera ...
Ćorić radi zajedno sa AgroTaso, a svakako sa njima je u kombinaciji i Robi iz Kaća oko uvoza podrške za delove i sl.

Kako mislis sigurnosni ventil? Ventil hidraulike je na ploci ispod kabine, mislim da sve ide preko njega.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Uzeli smo u AV 504 med i mleko kad smo kupovali dok nije dosao na red prvi servis koji smo cekali 3 meseca a i sto se tice kvara nekog dugo se bas ceka.

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Kolege koje ulje preporucujete za yto 120 za hidrauliku ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Nazad
Vrh