Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vuce ti vazduh u sistem od nekud. Probaj da zamenis gumice na toj cevi od pumpe, i pogledaj da ti nije zapusen odusak iz menjaca.Kolege imam problem na 904, naime kad ga prvi put upalim u toku dana, hidraulika uopste ne reaguje dizanje spustanje , posle togs odvrnem cev napred iz pumpe sto ide i malo pomeram rucicu od izvoda hifraulike i krene da radi, šta moze da bude problem a i rešenje..
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Tu negde oko 4700 rs,izgleda ulazi polako u kriticne satee...@Field koliko yto ima rs? Ako je 3000 pa naviše onda je pumpa rikavela.
Uzecu novu pred jesenje radove, da li znate mozda od prilike koliko ceme to zadovoljstvo kostati ?To je to, popustio ti je semering pa povlaci falš vazduh umesto ulja. A semering je popustio najverovatnije jer je sve drugo dobilo lufta. Možeš da probaš da zameniš samo semering ali bude spreman da ćeš morati celu pumpu
Da li da obratim paznju na jos nesto, sta me sledece ceka da se pripremam polakoNije toliko semering u pitanju koliko su se vrlo verovatno zupčanici i kućište pojeli i onda ne može da stvori vakuum da povuče iz sistema koji je niži. Mislim da viši nivo ulja može pomoći. Eventualno je rastavi da vidiš da li su gumice čitave. Mada vrlo verovatno jesu.... Kada gumica pukne onda odjedared otkaže hidraulika a ne postepeno.
Nova pumpa zavisi od tipa. Imaš stari tip (negde do polovine 2011) i novi tip. Mislim da je do 30000 din.
Прошле године се распитивао за пумпу "коцку" волана за "Фотона - беше око 200 ојра.Uzecu novu pred jesenje radove, da li znate mozda od prilike koliko ceme to zadovoljstvo kostati ?
Може и да је однесе код хидрауличара - мени су отворили, променили гумену, пластичну и какву већ галантерију у пумпи и проверили на столу да л' даје све по прописима. Коштало ме типа две 'иљаде.Eventualno je rastavi
Ja sam vec tri promenuo, cc 1000 sati izdrze. Isti simptomi, redovno se menja filter svepo ps al ne vredi. Moj je prva "zaobljena" serija. Nosio sam prethodne dve u Cehid da pogledaju kazu nist od tog.Kolege imam problem na 904, naime kad ga prvi put upalim u toku dana, hidraulika uopste ne reaguje dizanje spustanje , posle togs odvrnem cev napred iz pumpe sto ide i malo pomeram rucicu od izvoda hifraulike i krene da radi, šta moze da bude problem a i rešenje..
Sent from my SM-A525F using Tapatalk