Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je gas do kraja? Nisam nikad probao ali čini mi se da ne ide toliko.Ima dosta aplikacija koje mere brzinu, moze se priblizno znati brzina kretanja.
Recimo ja sam merio, arma 854 ide 43km/h.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ti brzinomeri su tacni nego svako vozilo pokazuje 3 do 5 km/h vecu brzinu od stvarne.kolko sam ja primetio da te brzinomere na ulazku u neseljeno mesto u Bantsko Novo selo i na ulasku u Pancevo uvek pokazuju 3km/h manje nego na automobilu
Jel to rekla kazala ili ?Ti brzinomeri su tacni nego svako vozilo pokazuje 3 do 5 km/h vecu brzinu od stvarne.
Nisam upucen u te detalje, kako radi GPS na istom tom principu 3-5 km/h manje pokazuju ? pitam za druga.Није рекла казала, мени камион исто више показује и до 5кмх. На те уличне мераче брзине и навигација ми увек мање показује од кмх у камиону.
Svi ostali uređaju pokazuju REALNU, pravu brzinu. Znači - MANJU nego na vozilu.Nisam upucen u te detalje, kako radi GPS na istom tom principu 3-5 km/h manje pokazuju ? pitam za druga.
Baravno, ovo vredi samo ako su točkovi/gume fabričkih dimenzija.Ima do kilometar sata na vozilu, a i do točkova. Ako nisu fabričke dimenzije felne i gume razlikuje se i brzina kilometar sata od stvarne
Imam istu na x904, probao jednom da je prebacim al nisam uspeo i odustao.Inače... Jel imate ma starijim tipovima x1204 ili x1304 ovu ručku obeleženu žutim bojom. Rekao bi da je za izbor brzine kardana ali nemam obeleženo nigde i nema u uputstvu. Ovakva ručka za izbor brzine kardana je bila na kocki kod mene, a drugar mi reče da je kod njega na starijem x1204 kad menja brzinu morala da se skine osovina ona sa nutovima na prirubničkom spoju pa da se nešto fizički prebaci i vrati šajbna.
Neke priključne mašine koje rade na 1000 obrtaja kardana imaju kardan sa sitnim nutovima. U tim slučajevima se na traktor namontira izvod sa sitnim nutovima koji se dobije sa alatom. Ništa ne ''mora'' da se demontira, samo postoji mogućnost ako priključak to zahteva. Izbor brzine kardana je pored sedišta sa leve strane. A žuta ručica ti je za uključivanje pogona izvoda kardanskog vratila preko točkova.