Кића
Član
Znaci mora tako... Bas mi cudno, imam IMT533 i on ima tri slavine, a na belorusu ima dve i radijator kabine... A oce li sve izaci i iz bloka i iz hladnjaka ako samo tu otkacim crevo?Skini crevo sa hladnjaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci mora tako... Bas mi cudno, imam IMT533 i on ima tri slavine, a na belorusu ima dve i radijator kabine... A oce li sve izaci i iz bloka i iz hladnjaka ako samo tu otkacim crevo?Skini crevo sa hladnjaka.
Ma mora bitiZnaci mora tako... Bas mi cudno, imam IMT533 i on ima tri slavine, a na belorusu ima dve i radijator kabine... A oce li sve izaci i iz bloka i iz hladnjaka ako samo tu otkacim crevo?
Medju rednu obradu kukuruza suncokreta i sojeLjudi, da li vršite medjurednu obradu sa manjim Yto modelima?
Mislim da neće. Možda bi izašlo kod vručeg motora kad je termostat otvoren, a možda ni onda.Znaci mora tako... Bas mi cudno, imam IMT533 i on ima tri slavine, a na belorusu ima dve i radijator kabine... A oce li sve izaci i iz bloka i iz hladnjaka ako samo tu otkacim crevo?
Kako vršiš korekciju na malo nagnutom terenu kad prednji most već ide blizu redova?Medju rednu obradu kukuruza suncokreta i soje
I radimo sa malcerom, atomizerom i zalamacicom u vinogradu yto 454
Koji ti model imašPa skupi ih, imas pozicija kako mogu da stoje. Imas one srafove na felnama i tu okreces i namestas
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Nemaju mali modeli opciju da se prednje felne rasklapaju904-1204
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
454 ima sirinu prednjih tockova da bez problema ulazi u redove na 70cm..nema potrebe za stelovanjem i premestanjem jedino za soju na 50cm sam.video da okrecu tockove sva 4...Nemaju mali modeli opciju da se prednje felne rasklapaju![]()
Znam druže454 ima sirinu prednjih tockova da bez problema ulazi u redove na 70cm..nema potrebe za stelovanjem i premestanjem jedino za soju na 50cm sam.video da okrecu tockove sva 4...