YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Znaci mora tako... Bas mi cudno, imam IMT533 i on ima tri slavine, a na belorusu ima dve i radijator kabine... A oce li sve izaci i iz bloka i iz hladnjaka ako samo tu otkacim crevo?
Mislim da neće. Možda bi izašlo kod vručeg motora kad je termostat otvoren, a možda ni onda.
Ja sam mijenjao na Goldoniju. Kroz čep na dnu hladnjaka je izašlo oko 6,5 lit od 12 koliko piše u uputama da je u kupno..

Mislis zbog same visine prednjeg mosta?nema tu neke korekcije kako se sparta fergusonom koji je nizi dosta od kineza..spartao sam kukuruze visoke ko hauba kad sednem za komp saljem sliku..ni jedan se nije slomio..
Namestim spartac malo uze 1.brza i gas sto veci gas to bolje drzim pravac cim se okrenem nazad poklekne par meteri 😁

Visina nije problem za kukuruz samo ides po NAJ VECEM SUNCU!!!!Ni jedan nece biti slomljen!!!!
Kad je veliko sunce nema vode u biljci pa se biljka uvija sa Fergusonom mogu da spartam kad je kukuruz do blatobrana Bez da ga lomi I stvar je visokog spartaca!!!!

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Pa skupi ih, imas pozicija kako mogu da stoje. Imas one srafove na felnama i tu okreces i namestas

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Nekontam sta ce pomoci prosirenje prednjeg kraja ako je strana tolika da sad skliznes i gazis redove kako ce tek gaziti kad bude jos siri..imamo njivu na kojoj je pola njive strana i kad smo spartali kukuruze matori stajao na spartacu da dublje ide drzi pravac samo tako nista negazi i nesece

Što se tiče yto, ovde sam vec pisao da sam bio zainteresovan jesenas za njihov model, pitam ih na sajmu za 90 ks, kazu ako hoces taj model kupuj odma dolaze kasnije ljudi da ga kupe, zacudim se pitam zar nemate na stanju koliko se ceka, prodavac rece kao mesec dana isporuka,a za 130 kao ako planirate za teske radove svakako vam nece trebati do jeseni,mozete se strpiti,mislim se covece ti meni prodajes maglu.

Ne znam kako je na ytu ali ja sam to skidao na jinmi, cini mi se identicno. Samo kod mene nema semeringa. Na vrhu je gumica koja lici na semering ali nije, ima ulogu da cuva da nenulazi ispod prasina, ispod je piksna, pa na dnu obicma O - ring gumica. Do curenja ulja je kod mene doslo zato sto se najela piksna i ona dobilo malo lufta i ulje prolazilo, tak oda pogledaj i to kad skines. Inace odvrnes gore plocu gde ide krajnica spone, 4 sarafa. Dignes u vis. I drugi deo spadne dole. Prednji tocak skines naravno.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh