Vlasnici yto 454 504 sa onom lezecom tablom dali bi bili ljubazni da uslikaju kutiju sa osiguracima da vidim kako su rasporedjene boje tj jacine osiguraca
S tim što ovaj jedan od 20a sa belim brojem treba da bude od 10a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vlasnici yto 454 504 sa onom lezecom tablom dali bi bili ljubazni da uslikaju kutiju sa osiguracima da vidim kako su rasporedjene boje tj jacine osiguraca
Takvi su i kod mene osiguraci na ovom starijem modelu su u 2 reda osiguraci
S tim što ovaj jedan od 20a sa belim brojem treba da bude od 10a
Pozdrac, koje ulje sipati za kocnice?
Ubaci od keca
Nisu ležajevi, sad sam proverio, vrti se bezšumno, Jbg na 1000rh već 100Q se desiloOd golfa je Bosch, i ja sam jedan iskoristio za traktor.
Ja bih pregledao prvo taj fabricki, verovatno su lezaji...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Probacu, sad sam skinuo onaj poklopac iza, vidi se da ima prašineУзми компресор издувај га док мотор ради.
Kod mene za 2000rh alternator I kontakt brava, bogu hvala ostalo je sve ok...Nisu ležajevi, sad sam proverio, vrti se bezšumno, Jbg na 1000rh već 100Q se desilo![]()
Ja pokupio na otpadu alternator od imt za cijelih 4-5 evra, za jos toliko mu elektricar zalemio neke zice unutra,zamijenim mu lezajeve, ocistim, nov regler, ofarbam u imt 01 boju i k'o nov.Stoji u rezervi, ako ovaj na traktoru gecrkt, samo presarafam i tjeraj.Od golfa je Bosch, i ja sam jedan iskoristio za traktor.
Ja bih pregledao prvo taj fabricki, verovatno su lezaji...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pre 2 godine crkao alternator nosio ga kod jednog elektricara da popravi samo ga jos vise pokidao i zavukao me celu nedelju..zali boze cekanja da nabudzi nesto..Zdravo, greje se puno alternator na Yto 404slučajno sam to primetio, šta je savet, preporuka
![]()