Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šite?ali ima jedan dečko, Robert
Знаш да директна конкуренција има "коња за трку" - http://www.mehanizacija-trgomen.com/lovol-1304/Krajnje neprofesionalan odnos prema potencijalnim kupcima i onda popo budi čovek.
Pukla vrata pre montaze a po cijem dzepu ide?svaka vrata 200e panti gledaj..a meni kila grozdja 50din
To isto kao mts,menjam mrežu vip u subotu u ponedeljak zove sa nepoznatog broja ,ja vratio karticu u tel jer će stići poruka iz vipa pošto broj prebacujem,inače sam po isteku ugovora izvadio da nebi slučajno pozvao pa napravio ceh jer mora biti sve izmireno da se broj prebaci,elem zove a gubi se totalno ne čujem ga ništa te koji je razlog ovo ono,a gubi se ko da iz nuklearnog skrovišta zove uveče u 20 sati,prekide se veza,stiže poruka te kao specijalna ponuda samo za vas ,ovo ono,ma marš bre ja ode u drugu mrežu posle 16 godina,zasrali ste stvar totalno ,jebite se.p123 ja sam išao da gledam 1304 sa novim tipom menjača ali ga nisu imali na stanju već su mi prezentovali 1204 sa standardnim menjačem, tipa šta ima veze to je isto samo nema ručicu sa leve strane.Nisam hteo ni da ga upalim a kamo li da se vozikam tamo po placu jer to nije ono što sam ja hteo da vidim i probam.Uplata depozita od 20% vrednosti traktora za rok isporuke možda krajem novembra a verovatno u decembru ili ko zna kada nije mi uopšte odgovarala jer je meni traktor trebao pošto smo tamo išli nekoliko nedelja pred žetvu.Javio sam komercijalisti posle nekoliko dana da sam definitivno odustao a on me zvao posle nekoliko dana i rekao da ako treba on će se posvađati sa nekim i meni obezbediti traktor.Na to definitivno nisam niti bih ikada pristao, čekaju ljudi pola godine i ko zna koliko na isporuku i sada ja padobranac da dobijem traktor jer eto sarađujemo a nikada pre toga nisam bio tamo niti išta kupio od njih.