Ima sada 24/8 menjač.Ugradili su mu još jedan reduktor kako kažu.To je jedina izmena.Ranije je menjač bio 12/4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozda nema na svim. drugar ima 1304, oko 2013.godista i bez sibera je.Šiber imaš i na starijim modelima. Naš je 2011 pa ima. Možda kockice nemaju, ako si na njih mislio....
Imali smo mi kad mo kupili i kolega sa foruma nam rece da podmazemo dole na kraju rucice, na zidu od menjaca. Recimo neki cilindricni oblik par mm presek koji rucica gurne u zid menjaca. Nadam se da sam uspeo da objasnim ako ne slikacu sutra. Malo VD spreja.da li neko ima ili je imao problem kod ukljucivanja kardana na x904(2019god)? treba jako velika sila da se pritisne da bi uzubio ,isto tako da se izkljuci,problem je da krene rucica,a zatim uzubi lako,skoro da ne zakrci.
pokusacu,pretpostavljam na cega misliteImali smo mi kad mo kupili i kolega sa foruma nam rece da podmazemo dole na kraju rucice, na zidu od menjaca. Recimo neki cilindricni oblik par mm presek koji rucica gurne u zid menjaca. Nadam se da sam uspeo da objasnim ako ne slikacu sutra. Malo VD spreja.
Bilo FRAD filter ali fabrika ne radi vise,trenutno nema drugi opcija, f22 reducir treba zamenitiDa li neko zna koji još proizvodjač i bilo bi lepo koja šifra proizvodjača može da zameni fabrički filter ulja na yto 504?
Fabrički kineski filter ima oznaku JX85100C.
Hvala.