N.A videćemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta je strugar uradio? Kako je rešio?Pretprosle jeseni u setvi psenice je opet pukla, drugi put je sredjena kod strugara, i mnogo bolje odradjena nego original.
Радио је код нас један човек са 1221 и 4 бразде обртачем грегори бенсон ,ишло је тако пар година и било је проблема после је продат са све плугом4 brazde obrtac nije za taj traktor,odvijaju se srafovi na diferencijalu i nosaci motora.
Šutneš gumu da odlepiš muda od butine!!Znači kad god izađeš iz kabine da šutneš točak, prekontroliši đuntu i pečurku.![]()
To mi je profesionalna deformacija bez obzira koji traktor teram.U nekim slučajevima pokazalo se kao veoma korisno jer jednom sam primetio da je puklo crevo manometra za pritisak ulja u motoru pa crevo volana, hidraulike i još svašta nešto od tih pi.darija.Posebno sam oprezan kad teram tuđ traktor u tuđem ataru po noći.Đavo nikad ne spava a ovo dođe kao kontrola karata na svakih 5 pređenih kilometara.![]()
To sigurno priča ženi a ko zna di pušta brazduNe bi ni mene ali ima nešto što se jednostavno mora.