Ja sam vec negde pisao da imam problem sad po hladnom da ga ulje koči ko da je rucna dignuta,a u 4oj inace je najslabiji,pogotovo u breg kad idem, a ta lampica tek ponekad samo se javi na sekund a sta mu fali nemam pojma..454 je u pitanju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naspi goriva pa probaj. Mozda ima prljavstine u sistemu i filterima. Ako ne resis zovnes servis, a to sto gusi mozda je sto kolege kazu i do ulja u menjacu. Na prvom servisu kad ga budu menjali naspu bolje ulje i polse nema problema.Da kada ide prazan, u 3h ide normalno a u 4h nece gusi se. Kada se upali (i vruc) neprima odmah gas. Nov nema ni 7 rh. Moramo dosuti goriva, sad je na pola crvnog pa mozda to zeza tj sigurno gorivo nesto. Unutra je gasno ulje pa dosuti evro dizela da se izmesa ako je smrzlo gasno ulje.
koliko imas rh na 454? ja sam neki dan palio u pola 2 ujutru 454 isao da slepam komsiju auto mu crkao upalio ga i ostavio da radi nekih 10ak min i onda tek krenuo mada ima tek 200rh pa ono sad jos pazim sve polako i natenane.a sto se tice cetvrte brze kad se vuce teret da jako je brz pa je izgubio na snazi...Ja sam vec negde pisao da imam problem sad po hladnom da ga ulje koči ko da je rucna dignuta,a u 4oj inace je najslabiji,pogotovo u breg kad idem, a ta lampica tek ponekad samo se javi na sekund a sta mu fali nemam pojma..454 je u pitanju..
I meni na Rusu mono blok isto cim ga upalis on podigne maximalno. Negde pusta razvodnik.
Takodje i kod mene Rakovica hoće sama da podigne poluge zimi, al čim ih pritisnem rukama on se spuštaju.I meni se to desava na Rakovici ali samo zimi kada se zgusne ulje. Cim se traktor i ulje zagreju sve bude ok.
ima tih sitnica,al dobro sta sad mi smo generalno zadovoljni traktorom oranje, priprema sa setvospremacem, rad sa malcerom u vinogradu vuci prikolice sve ok.dosta je jak prednja vuca i na kardanu je puno jaci od recimo 542 sa kojim smo isto malcovali 542 kad naidje na krticnjak samo sto se ne ugasi ovaj samo zaprasi ni ne oseti da je tezeSrdjan.Sokol sta ima veze ostris raonike tako,ne gubis vreme..Generalno kako si zadovoljan tim ytom,vidim ima podosta falinki,ne krupnih ali i te sitne kvare utisak.
Jel ima neko dimenzije ventilator kaiša za Yto-x904, 2009. godište? Kajs ti je 5PK 1760 ako oces nazovi neku prodavnicu autodelova mozda ima i jeftinije to tija plosnati kais 5 redni a ako ti treba i spaner pase ti lezaj tocka od golfa seata...jeftinija varijanta od originala a netreba ti ni kosuljisa od starog spanera