Negde sam vec kuckao..1000 sati bez problema,radim sa njim sve menje i lakse operacije,ponekad i transport sa zmajevkom,prati kombajn u njivi, sa djubretarom od 4 5 tona sam par putao ostao da me moraju slepati,kad se zaglavi voli da skace i dize prednje tockove..ne trosi mnogo a uvek dobije neki prikljucak koji je za nijansu jace traktore..radi i u vocnjaku i tu mu je ec kabina malo velika..na kardanu je odlican..sve u svemu dobar traktor ali bi mogao biti i jeftiniji..ne vidim sta tu kosta toliko,ali tako je sa svim proizvodjacima..uglavnom,od kako je zamenio imt a iz 60tih odmorio sam se..
- - - - - - - - - -
Ima i mana..kabina je super ali bez klime uzas koliko je vruce,ako otvorim vrata onda udje prasina pa jbs sto je zasuskana..kvacilo je izuzetno tvrdo i moras biti majstor da ga presaltas bez krcanja a nisam neko ko nezna sta je medju gas i duplo kvacilo..hidraulik ogranicava visinu dizanja a ne ko imt dubinu spustanja,mada dobro radi,maju 4r drzi ceo dan u vazduhu bez problema mada to ne praktikujem..volan je za moj ukus preosetljiv,nek si ga pipnuo vec reaguje,pa kad sejem izgleda ko vo kad pisa,ali kad se okrecem na uvratinama tu je dobar,krug levo krug desno,ili kad teram prikolicu u rikverc..gume nisu neki kvalitet,prednje su vec na pola potrosene..