Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav
Da li neko ima iskustva sa YTO 604? Dvoumim se oko izbora YTO, FOTON ili MAHINDRA, treba mi za prskanje, sejanje, rasipač, a kontam najbolje da se konsultujem.
Hvala unapred
Послато са BV5000 уз помоћ Тапатока
opet zavisi sta bi radio?npr nama za prskanje vinograda je bolji 542 lakse ulazis u redove i okreces se na kraju..po snazi yto je dosta jaci i ima 4dw.brzine da 4 brze 4 spore...cini mi se da je sa 3brzom brz kao ferguson 3 brzomPozdrav ! YTO 504 ima 8 brizina ? 4 spora i 4 brzo ? Nije boljeg od imt 542 5 brzinac ?
Baliranje, berac K-2 i transport sposoban ?opet zavisi sta bi radio?npr nama za prskanje vinograda je bolji 542 lakse ulazis u redove i okreces se na kraju..po snazi yto je dosta jaci i ima 4dw.brzine da 4 brze 4 spore...cini mi se da je sa 3brzom brz kao ferguson 3 brzom
Sta oznaca valampica ispod akumualtora. Kod yto904 nam se pali takva lampica. Kada ide u 4h nece da ide kao da se gusi. Pretpostavljam da je do goriva nesto, a lampica mi lici na ulje tj pritisak ulja.
Lampica je za pritisak ulja u motoru
- - - - - - - - - -
U radu ti se guši, jel mu padaju obrtaji ?
Koliko sati ima traktor trenutno