YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
da 804.klima .
ima jedan čovek isti kao moj.kupio pre tri meseca.
vuče bez problema 3 glave.ali sam ga zaboravio pitati kojom brzinom
Post je spojen: [time]1274540932[/time]

North ARMY je napisao(la):
AAA zato ti nosis asov u traktoru. :D
hahaha,pa šta ću moram.naiđem usput na imt-560 najčešće pa da ih nešlepam dojadilo mi više ja im dam ašov pa nek se pate malo,jebiga čim se žaba popiša on nemože jadan sam sa sobom da izađe.što reko bosanac:nemere nikako bez kabla(u ovom slučaju sajle) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :udri: :udri: ::namigivanje:: ::namigivanje:: ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1274541242[/time]
vuče bez problema 3 glave.ali sam ga zaboravio pitati kojom brzinom
Post je spojen: [time]1274508532[/time]
nemožeš kompresor isključiti,ima stalan pogon ali možeš dole na boci da odvrneš da ti ne rinšlaguje stalno-probi uši :ppozdrav:čestitam na kupovini.ti novi nemaju spoljnu hidrauliku,pomoćni klip,traverzne

eeeee,nije baš tako,ovu državnu zemlju pa kasnila licitacija,pa sam morao u pola zime da orem po onim kišama i kaljugama.jedva sam poorao,blato do kolena bilo-sve sa blokadom moralo ići a dotada je nikad nisam koristio

nemožeš kompresor isključiti,ima stalan pogon ali možeš dole na boci da odvrneš da ti ne rinšlaguje stalno-probi uši čestitam na kupovini.ti novi nemaju spoljnu hidrauliku,pomoćni klip,traverzne
šta treba da odvrnem?

eh ja sa mojim yto-om od 120 konja vucem na 35 dubine 3 glave, ali ima posla. kod vas je zemlja dosta laka cim ti sa njim vuces 3 glave sa 80 konja :ppozdrav:

Ma kakvi laka,uzmi da 560 vuce 2*12,rus 892 ne moze da vuce 3*14 zapravo vuce ali bolje da ne vuce,577vuce 2*14 jedino kinez moze da vuce 3*14 :haha: :haha: :D

au je**te, pa ja znam da je kinez jak i sve to ali da bas toliko jak gde rus 892 bolje da ne vuce 3 glave , itd on vuce. da nema kineza unutra (msm u tom motoru) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ee,pa u takvim uslovima nisam mogao vući na dubinu od 30cm al zato u idealnim plug bi rastavio.eto u ekstremnim uslovima zimus orao sam na nekih 20-25cm.preko puta mene je bio čališa sa rusom 892 i vogel plugom i nije mogao da ore,pa stade da mu pomognem da skine jednu brazdu,pa kako nismo uspeli on čovek diže plug i ode kući.tek kad je pomrzlo on je došao i poorao :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1274542798[/time]

matkoviczoran1 je napisao(la):
nemožeš kompresor isključiti,ima stalan pogon ali možeš dole na boci da odvrneš da ti ne rinšlaguje stalno-probi uši čestitam na kupovini.ti novi nemaju spoljnu hidrauliku,pomoćni klip,traverzne
šta treba da odvrnem?
tu gde se zavrće crevo za duvanje guma na boci,to odvrneš i sav vazduh iz boce curi napolje tako da ventil nemože da rinšlaguje-malo je bučniji pa para uši :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1274511019[/time]
e onda si dobio pravu masinu, msm svaka cast tom tvom traktoru.
:ppozdrav:
evo u susednom selu ima čovek yto-120ks i to one prve što su bili što imaju ručice menjača i reduktora u sredini.on ima plug 4brazde leopard krivi gredelj isto 14coli.kod njega ga teraju sva tri vozača i nikad nije imao problema-poorao sa njim jako puno,znam lično jer bio sam kod čoveka više puta
Post je spojen: [time]1274543509[/time]

Nazad
Vrh