YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
pa te sasije, tj maske su mnogo kvalitetnije nego ove sto kinezi prave, samo se krune, meni se vec dosta delova okrunuilo :(

Pa da,ja sam se pokajao sto nisam uzeo od 120 ks,sve radim sa njim,i za sada me odlicno sluzi.Rusa sam prodao pre 4 meseca,i planiram da uzemm jos jednog kineza,onog kao Miroslav,x1304,verujem u njih,a i za te pare ne moze da se nadje neki drugi od 130 ks.

da za cenu, po toj konjazi je najjeftiniji traktor. i ako ga budes uzeo neces se pokajati veruj mi, msm i sam znas posto vec imas yto-a :ppozdrav:

pa ja imam x1204 i imam ga vec jedno 2 godine. prezadovoljan sam sa traktorom, msm ono mozda nije u kabini toliki kvalitet ali traktor ima snage, moze da vuce svasta :haha:
imao sam nekih kvarova malo krupnijih posle nekih 50 sati mu je procurela pumpa ali sam zvao servis i dosli su i zamenili je i sad je sve u redu, i puko mi je utezac, msm otkinuo se skroz od zadnje osovine, ali to je moj brat zavario i stavio pojacanje i evo sad samo pici. inace sa njim vucem 3 glave i tanjiracu od 32 diska. dosad sam napravio oko nekih 1500 sati mozda malo vise nzm tacno, posto im je losa instalacija (na starijim modelima) i onda tabla brljavi :ppozdrav:

ivancar91 je napisao(la):
Pa da,ja sam se pokajao sto nisam uzeo od 120 ks,sve radim sa njim,i za sada me odlicno sluzi.Rusa sam prodao pre 4 meseca,i planiram da uzemm jos jednog kineza,onog kao Miroslav,x1304,verujem u njih,a i za te pare ne moze da se nadje neki drugi od 130 ks.
evo u carinskoj zoni ima jos par komada pa biraj koji hoces.

23jq0ox.jpg

miroslav k
U cemu je razlika izmedju x1204 i x1304 msm shvatam da je jaci 10 konja ali sta ima neki turbo ili?

acA cS prO je napisao(la):
miroslav k
U cemu je razlika izmedju x1204 i x1304 msm shvatam da je jaci 10 konja ali sta ima neki turbo ili?
nema velike razlike, 1304 na odnosu 1204 ima veci precnik kipova za 3 mm, anlaser 24 volti i 1 par tegova pozadi vise i dva komada tegova vise napred, malo veci filter vazduha i to je to. mislim da je malko manja potrosnja goriva grama po kilovatu, bar tako pise u dokumentaciji. ipak 10 ks nesto znace.

da, da sad sam bas obratio paznju na zadnji tocak ima 4 tega od 50 kila dok kod mene ima samo 3 :ppozdrav:
mada jeste 10 konja ipak znace, kad se ore i kad su uslovi malo losiji ih kako znace a tek ti tegovi. mada mnogo strce ti tegovi sa strane, siri su mnogo od traktora i onda je malo zeznuto kad ides u rikverc u nekom uzanom prostoru :ppozdrav:

@ivancar91-moj je isti traktor kao tvoj,3 godine je star,kupljen kod agrotase preko garancijskog fonda na pet godina.hteo sam da te pitam koliko si sati sa njim napravio,kako si zadovoljan i koliko je tebe koštao ako nije tajna.ako možeš reci i koja oruđa sa njim vučeš.hvala i pozdrav :ppozdrav:

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
@ivancar91-moj je isti traktor kao tvoj,3 godine je star,kupljen kod agrotase preko garancijskog fonda na pet godina.hteo sam da te pitam koliko si sati sa njim napravio,kako si zadovoljan i koliko je tebe koštao ako nije tajna.ako možeš reci i koja oruđa sa njim vučeš.hvala i pozdrav :ppozdrav:
E ne znam tacno koliko je kostao,moram sa tatom da vidim,mislim da oko 21 000,tako nesto.Ja ga imam 2 godine,prve godine kada sam ga doterao kada sam video kako ore i koliko trosi odmah sam novbog rusa,starog 3 godine parkirao,nisam ni hteo sa njim.Na kineza imam oko 400 rs,ja mislim.Imao sam jedan sitan kvar,nesto pumpa za hidraulik,ali nije crkla,nego se neki zubi pojeli,i mi smo sami napravili jace i sad radi,nista strasno.Vucem sa njim vogela 3 brazde,kod nas je mao zemlja teska,i spremas 4.30m,lako radi sa njima.Pozz

ivancar91 je napisao(la):
E ne znam tacno koliko je kostao,moram sa tatom da vidim,mislim da oko 21 000,tako nesto.Ja ga imam 2 godine,prve godine kada sam ga doterao kada sam video kako ore i koliko trosi odmah sam novbog rusa,starog 3 godine parkirao,nisam ni hteo sa njim.Na kineza imam oko 400 rs,ja mislim.Imao sam jedan sitan kvar,nesto pumpa za hidraulik,ali nije crkla,nego se neki zubi pojeli,i mi smo sami napravili jace i sad radi,nista strasno.Vucem sa njim vogela 3 brazde,kod nas je mao zemlja teska,i spremas 4.30m,lako radi sa njima.Pozz
Post je spojen: [time]1274504125[/time]
i kolko je taj konja? :ppozdrav:

motor ima 58.8kw a to je ravno 80ks,težak je 4500kg.ja orem sa trobraznim plugom prvom direktnom brzinom,nekad može i četvrtom radnom ali je mnogo brzo pa neslaže lepo brazde,za jako duboka oranja 35,40,45cm sam probao da orem samo jednu njivu nekih 7kj onda sa trećom radnom brzinom.dosta su brzi u oranju,neznam tačno koliko km/h jer nema na obrtomeru onu skalu u kojoj je brzini pa koliko km ide :ppozdrav:

motor ima 58.8kw a to je ravno 80ks,težak je 4500kg.ja orem sa trobraznim plugom prvom direktnom brzinom,nekad može i četvrtom radnom ali je mnogo brzo pa neslaže lepo brazde,za jako duboka oranja 35,40,45cm sam probao da orem samo jednu njivu nekih 7kj onda sa trećom radnom brzinom.dosta su brzi u oranju,neznam tačno koliko km/h jer nema na obrtomeru onu skalu u kojoj je brzini pa koliko km ide :ppozdrav:
to je onda isti kao što sam ja uzeo sad
Post je spojen: [time]1274539079[/time]

Koliko brazdi skines pa da kinezom vuces na 40cm kod nas:haha:

plug je 14 coli i to leopard krivi gredelj.a jesi ti uzeo ovaj novi tip 804?
Post je spojen: [time]1274539748[/time]
@NA:imam u telefonu snimljeno,velika flaša od 2litre se nevidi iz brazde-čisto da vidim koje su mu mogućnosti.inače vučem sa njim veliki kombinator(tanjirača,setvospremač.greda,dupli red valjaka).kombinator je onaj najveći od agromerkura 3mzahvata i po prospektu je namenjen za traktore preko 100ks.sad proletos sam sa njim spremio stotinak jutara na dubinu od 15cm :ppozdrav:

Nazad
Vrh