YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
ni pivo danas da platis?
buuuu!!!
zato si i pobegao!

ae da sto brze ti to regulises, pa da ga doteras i taman sad posle zetve na ugarenje sa jedno 4 glave :ppozdrav:

gledao je moj drugar danas na sajmu 1204 ili 120ks i veoma mu se svidja .. al su mu podigli cenu u odnosu na poroslu godinu 3000 ::novac::

iskreno nisam video losiji traktor na sajmu, bez uvrede za korisnike. To je toliko skarabudzeno da je za nepoverovati . Kompresor je iz prve petoletke i naknadno je ugradjivan sto mi ne izgleda kao fabricki.... kompletna zavrsna obrada je jako losa.... barem po meni mtz 1221 je zmaj naspram njega

@Dragan18 kaze drug da si u pravu za kompresor... a za farbu i to su malo na svim modelima oskudniji (brzo probija rdja) al vazno je kako on Radiiii ... :ppozdrav: al Rujko je Rujko i drug sam ima 3 bacuske ... :D

Dragan18 je napisao(la):
iskreno nisam video losiji traktor na sajmu, bez uvrede za korisnike. To je toliko skarabudzeno da je za nepoverovati . Kompresor je iz prve petoletke i naknadno je ugradjivan sto mi ne izgleda kao fabricki.... kompletna zavrsna obrada je jako losa.... barem po meni mtz 1221 je zmaj naspram njega
mnogo su lošije ove novije serije 804,904 idt...moj je recimo isti kao fiatagri u originalu,danas mi serviser kaže da su sa njima po ekonomijama napravili i 10000rč,tera i kurta i murta i ništa im.ovi nemaju spoljnu hidrauliku,pomoćni cilindar,nemaju čak ni traverznu,ima još nekih stavki-ma nije ni blizu starim kockicama-počeli su da štede na materijalu kinezi.samo su na oko lepi,to nemože reći-mada ni ja nisam zadovoljan na mom sa kvalitetom limova,moglo je to biti bolje uradjeno(slabo mi deluju)u odnosu na druge traktore.
Post je spojen: [time]1274391124[/time]

X1304 je mnogo bolji od x1204,Agrovojvodina ne radi sa X1304,njihov zastupnik je AgroTaso_Odlican traktor.
Post je spojen: [time]1274480409[/time]
Ja imam YTO Filat 80-90 kupio sam ga pre dve godine,prezadovoljan sam,extra traktor.Imao sam i Belorusa 820 2005 godiste,i odma hsam ga se otarasio jer ne moze da prismrdi ovom kinezu,duplo vise trosi a mnogo sporije ore.CAk mi je i otkinuo radilicu,na dve godine.Svaka cast kinezima.
15g47jb.jpg

14nk6qq.jpg

2psng41.jpg

ivancar91 lep traktor, pa svi kazu da manje trosi od rusa, mada kako kazu o ukusima ne vredi raspravljati, i da je najbolji na svetu neko bi mozda reko za neki drugi traktor da je bolji :ppozdrav:

Nazad
Vrh