KishRobert
Prijatelj Foruma
ni pivo danas da platis?
buuuu!!!
zato si i pobegao!
buuuu!!!
zato si i pobegao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nista to jos nije sigurno samo sam predracun uzeo, a pise samo da sam kupac a ne da je prodato,KishRobert je napisao(la):da,da.
mnogo su lošije ove novije serije 804,904 idt...moj je recimo isti kao fiatagri u originalu,danas mi serviser kaže da su sa njima po ekonomijama napravili i 10000rč,tera i kurta i murta i ništa im.ovi nemaju spoljnu hidrauliku,pomoćni cilindar,nemaju čak ni traverznu,ima još nekih stavki-ma nije ni blizu starim kockicama-počeli su da štede na materijalu kinezi.samo su na oko lepi,to nemože reći-mada ni ja nisam zadovoljan na mom sa kvalitetom limova,moglo je to biti bolje uradjeno(slabo mi deluju)u odnosu na druge traktore.Dragan18 je napisao(la):iskreno nisam video losiji traktor na sajmu, bez uvrede za korisnike. To je toliko skarabudzeno da je za nepoverovati . Kompresor je iz prve petoletke i naknadno je ugradjivan sto mi ne izgleda kao fabricki.... kompletna zavrsna obrada je jako losa.... barem po meni mtz 1221 je zmaj naspram njega