Bubu
Član
Toliko ima i IMT 5106/5136 sa svim tegovima i punim rezervoarom. Prava kilaza za oranje po teskim vremenskim uslovima!
Nek se sprava kotrlja dugo i bez kvarova!
Nek se sprava kotrlja dugo i bez kvarova!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):e jos zaboravio da kazaem da je na traktoru sva instalacija na 24 volti cak i izvod za prikolicu.
moze li mi neko posavetovati kako da resim problem da se moze kaciti prikolica na 12 volti.
postoji li neko resenje?
da usisnik dosta smeta, jel kad se prolazi ispod nekog drveca lako se moze otkinuti (ja imam yto x1204) i stalno pazim da ne otkinem negde ali jos veca zamerka po meni su ovi tegovi na zadnjim tockovima na modelu od 120 ks ima samo 3 i opet strce a na modelu od 130 ks ima 4 mnogo je sirok i kad se zavlacis nekuda lako mozes zakaciti nestogabricn je napisao(la):estetska zamerka donekle i funkcionalna sto mu usisnik štrči iznad kabine i što mu auspuh nije uz desnu ivicu kabine ali to je sam zamerka inače traktor izgleda mocno i nebih se bunio da ga posedujem svaka čast na kupovini i nek te dugo služi
Boki-Vl je napisao(la):A koja je cena YTO 120?
Onda ispadne Lalo da si ti super proso sa Belarusom ipak 130 ruskih zdrebaca i 130 kineskih konja nije ja mislim isto a a RUS jeftiniji e sad , da se neuvrede vlasnici kineza , ja cestitam svima na kupovini novih YTO traktora i slazem se da su dobri ali samo reko da uporedim sa mojim drugom Lalom cenu i da vidim kako je on proso izgleda da je prosaobacan je napisao(la):ja sam na sajmu dobio predracun za yto 1204 od 120 ks. 33 300 evra,tako da je taj skuplji.
Brate mili pa za čega si ti kupio traktor od 130ks?acA cS prO je napisao(la):da usisnik dosta smeta, jel kad se prolazi ispod nekog drveca lako se moze otkinuti (ja imam yto x1204) i stalno pazim da ne otkinem negde ali jos veca zamerka po meni su ovi tegovi na zadnjim tockovima na modelu od 120 ks ima samo 3 i opet strce a na modelu od 130 ks ima 4 mnogo je sirok i kad se zavlacis nekuda lako mozes zakaciti nestogabricn je napisao(la):estetska zamerka donekle i funkcionalna sto mu usisnik štrči iznad kabine i što mu auspuh nije uz desnu ivicu kabine ali to je sam zamerka inače traktor izgleda mocno i nebih se bunio da ga posedujem svaka čast na kupovini i nek te dugo služi