YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Toliko ima i IMT 5106/5136 sa svim tegovima i punim rezervoarom. Prava kilaza za oranje po teskim vremenskim uslovima! :D

Nek se sprava kotrlja dugo i bez kvarova! :ppozdrav:

estetska zamerka donekle i funkcionalna sto mu usisnik štrči iznad kabine i što mu auspuh nije uz desnu ivicu kabine ali to je sam zamerka inače traktor izgleda mocno i nebih se bunio da ga posedujem :D svaka čast na kupovini i nek te dugo služi :bravo:

miroslav k je napisao(la):
e jos zaboravio da kazaem da je na traktoru sva instalacija na 24 volti cak i izvod za prikolicu.
moze li mi neko posavetovati kako da resim problem da se moze kaciti prikolica na 12 volti.
postoji li neko resenje?

pa samo zameni na prikolici sijalice od 24v to je bar jeftino

gabricn je napisao(la):
estetska zamerka donekle i funkcionalna sto mu usisnik štrči iznad kabine i što mu auspuh nije uz desnu ivicu kabine ali to je sam zamerka inače traktor izgleda mocno i nebih se bunio da ga posedujem :D svaka čast na kupovini i nek te dugo služi :bravo:
da usisnik dosta smeta, jel kad se prolazi ispod nekog drveca lako se moze otkinuti (ja imam yto x1204) i stalno pazim da ne otkinem negde ali jos veca zamerka po meni su ovi tegovi na zadnjim tockovima na modelu od 120 ks ima samo 3 i opet strce a na modelu od 130 ks ima 4 mnogo je sirok i kad se zavlacis nekuda lako mozes zakaciti nesto :udri:

sve cestitke Miroslave,da te dugo sluzi.
ja sam pre dva meseca kupio x1204,mogu ti reci da je mnogo mocan

I od mene sve cestitke i da te sluzi mnooooooogo godina :bravo:. Moze slike iz kabine? A koja je cena YTO 120?

uf sa prevrtacem pa do nekih 15 litara. sve zavisi od uslova, ja sa ravnjakom orem 3 brazde ide od nekih 12,13-15 sve zavisi dal je kaljavo ili je suvo :D

cestitam miroslave na novoj azdaji,i nek te duugo sluzi i poore na hiljade jutara i nepokvari se :ppozdrav:

ja sam na sajmu dobio predracun za yto 1204 od 120 ks. 33 300 evra,tako da je taj skuplji.

bacan je napisao(la):
ja sam na sajmu dobio predracun za yto 1204 od 120 ks. 33 300 evra,tako da je taj skuplji.
Onda ispadne Lalo da si ti super proso sa Belarusom ipak 130 ruskih zdrebaca i 130 kineskih konja nije ja mislim isto a a RUS jeftiniji e sad , da se neuvrede vlasnici kineza , ja cestitam svima na kupovini novih YTO traktora i slazem se da su dobri ali samo reko da uporedim sa mojim drugom Lalom cenu i da vidim kako je on proso izgleda da je prosao ::svaka cast:: ::svaka cast:: :ppozdrav: :bravo: :D
fvwzgm.jpg

:cool: PROTIV :cool:

2b8fuv.gif

egpys9.jpg
:D :bravo: :ppozdrav: :cao:

ma kad bi ja kupovao uzeo bih rusa jer su oni kolko toliko dokazano dobri traktori
a kinezi su tek u procesu ispitivanja i cak da su dobri kad nestane djelova jer za jedan obicni zubcanik kod nas u RS(BIH) trebas ga naruciti iz kine ili vec odakle pa da on tek stigne :nono: :nono: :nono:

acA cS prO je napisao(la):
gabricn je napisao(la):
da usisnik dosta smeta, jel kad se prolazi ispod nekog drveca lako se moze otkinuti (ja imam yto x1204) i stalno pazim da ne otkinem negde ali jos veca zamerka po meni su ovi tegovi na zadnjim tockovima na modelu od 120 ks ima samo 3 i opet strce a na modelu od 130 ks ima 4 mnogo je sirok i kad se zavlacis nekuda lako mozes zakaciti nesto :udri:
Brate mili pa za čega si ti kupio traktor od 130ks?
Da radiš u voćnjaku ili na parceli sa priključnim radilom koje je šire od samog traktora minimum za 2metra :sta:

druze moraj ja doci kod tebe da pogledam i provozam tu kinesku masinu... :ppozdrav:

"Brate mili pa za čega si ti kupio traktor od 130ks?
Da radiš u voćnjaku ili na parceli sa priključnim radilom koje je šire od samog traktora minimum za 2metra :sta:"

ti si mi brate mnogo pametan, a naprimer ako izoravas pored neke ograde sta onda sa tim tegovima, pa ako ides poljskim putem pored nekog bagrenj, siblja( jos kakvi su svi nasi putevi u ataru ima vise vikendica po duzima nego njiva sa dosta oraha uz puteve) i tako to koje je nisko, sta onda da ulazis u njivu, ajde razmisli malo niko to nije rekao bezveze :nono:

@imt-550 svako ima pravo na svoje misljenje, mada ja bih pre opet kupio kineza nekako mi dodje masivniji, rus mi previse visok i nzm nekako ne svidja mi se. mada opet SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE :ppozdrav:

Nazad
Vrh