YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pa u realnosti YTO ipak i jeste poluproizvod pa nije ni čudo da je vlasnik poluzadovoljan.

ja opet pricao juce na danima polja u zobnatici covek kaze da je zadovoljan ima 804 vuce trobrazni vogel tanjiracu odnosno teze operacije radi s njm 5 god ga ima fiat motor od kvarova pukla sajla od rucnog gasa ako sam dobro razumeo uglavnom sporedna stvar

Ma ta sajla često puca kada se odmah gura ručni gas ,a ne pre toga nožni pa da preuzmeš sa ručnim.To je sitna para i 5 min posla.

Hvala na pomoci,najverovatnije necu uzimati YTO,hidraulik mi se definitivno ne svidja kod njega,ako budem kupovao traktor sa nepreciznim hidraulikom kupicu Rakovicu 47 za 7300 eura.
Gledajuci ovih dana razne traktore koji se kunu u hidraulik zakljucio sam da samo IMT,Masej i slicne licence imaju hidraulik u milimetar precizan.:ppozdrav::ppozdrav:

Jedna od stvari koju mogu da hvalim kod yto904 jeste hidraulika.Ne znam za manje modele ali kod njega je odlično rešena.

Jel neko mozda imao problema sa kocnicama ,do sada, na manjim YTO traktorima, desava mi se to da kad pritisnem kocnicu ostane zakocen tj. kao da se zalijepi i onda kad ponovo krecem odlijepi osjeti se trzne,ali samo u hodu naprijed mi se to desava a na rikverc normalno sve koci i otpusta na vrijeme... u pitanju YTO 554

fotografija0096.jpg
fotografija0098.jpg

E baš lepo što nam se društvo kineza povećava.Sam ćeš videti da je traktor prava mala zverka.

Al do tih 250 sati se vrti samo zviždi.Evo moj ima skoro 600sati a ni kapi ulja ili nafte na njemu.Neki drugi(kod mene) sa 120 sati masni ko da su strugovi ,a ne traktori.

• Like
Reagovanja: YTO
Kod mene komsija pre 5 godina kupio YTO 454 do sada napravio 2400 radnih sati (Taj traktor skoro da se negasi) Radi sve najteze poslove na poljoprivredi i u sumi... Motor suv menjac takodje suv hidraulika radi besprekorno...Tako reci odusevljen traktorom. Kada su to videli kod nas je prosle godine doslo oko 20 kom Yto 454 jer za nas brdsko planinski teren oni su idealni sto se pokazalo kod komsije a i kod ovih sto su skoro kupili... Jedino kod ovih sto su kupili prosle godine nije ista kabina kao kod tog sto je star 5 godina. Sto se mene licno tice ako bi nekad kupovao nov traktor verovatno bi to bio YTO 454!

Naravno,vidim par sitnijih kvarova i jedan koji je ozbiljniji iz ko zna kojeg razloga ali boze moj ko da se drugi cak i skuplji ne kvare...usput vidim i PUNO SELO YTO traktora svih tipova i cesto pricam sa vlasnicima (pogotovu dok se ceka na silosu) koje i licno dobro poznajem,usput sam i je vec 3 god vlasnih jednog i jer to dovoljno licnog iskustva da moji postovi budu CINJENICE ili bla-bla?

Jel neko mozda imao problema sa kocnicama ,do sada, na manjim YTO traktorima, desava mi se to da kad pritisnem kocnicu ostane zakocen tj. kao da se zalijepi i onda kad ponovo krecem odlijepi osjeti se trzne,ali samo u hodu naprijed mi se to desava a na rikverc normalno sve koci i otpusta na vrijeme... u pitanju YTO 554
I ja imam 554 ali nemam problema sa kocnicom...za sada funkcionise ok 1050 sati

Zato sto gabaritno ne mogu da stanu u kontejner. Moralo bi da se rasklope daleko vise nego ovi mani (kabina posebno i posebno ostatak). To povecava cenu i nisu konkuretni kao takvi.

Nazad
Vrh