YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Poslali mi iz Agrovojvodine , ali su mi posle rekli da je ista kao kod rusa .Posto oni uzmu od rusa i daju strugaru da prosiri rupe. Zaboravio sam sa kojeg rusa ali mislim kao na 82 .

Glava kompresora na mtz 82.1 nije ista kao na yto 904.Nema šanse da se to upasuje jer na yto ima jedan kompletan izvod više na samoj glavi.

Originalnu,sličnu ili najbolju za najmanje para a da je kvalitetna? Moj savet ti je da uzmeš od Stojadina ili od stare Lade ili Pz-a.

Ne znam kakvi su nosači osigurača na YTO ali bi ti preporučio da uzmeš od MTZ-a.Pre dve- tri godine smo na torpeda ugradili kutiju sa osiguračima od rusa .

Ovo je za temu "Nikad ovako". X puta sam rekao sta mislim o tom nadvlacenju traktora kao pokazatelju snage traktora, ali ponovicu: najveca glupost, posle atomske bombe, koja je coveku mogla pasti na pamet. Cisto mucenje traktora.

Neke stvari treba da se znaju,a to navlačenje je jedini uslov za to.Pre par dana odem u zadrugu sa mojim 904 i naravno kao i svakog puta ti momci počnu da me je.. što vozim kineza.I svaki put me provociraju,drndaju i smeju se.Inače oni u zadruzi imaju samo MTZ-e tako da mislim da oni bar treba da ćute.I onda jedan ponudi da se nadvlačim ja sa 904 i upaljenom prednjom vučom i on sa 1221 samo sa zadnjom vučom.Hteo da ispadne mangup sa tuđim traktorom.Ja kažem da me ne zanima ,a oni svi navalili.Pa reko ajde dobro ali ne za DŽ nego u nešto_Oni stali pa me gledaju.Ja ponudim odmah 5000rsd kao ulog.Oni se svi gledaju i jedan od njih me pita jesam li siguran da hoću i jesam li lud.Ja krenem lepo ka traktoru i kažem im da donesu sajlu.Vi ne možete da zamislite lice tog lika kad je video da sam ozbiljan.Došao do mene pa počeo da priča kako se šalio,pa eto ovo ,pa eto ono_Odustali momci samo tako.Dali bi ja pobedio ili ne nije ni bitno ali mi je dojadilo da me stalno zadirkuju pa reko ipak je nadvlačenje jedini način da se toga rešim kakav god ishod bio.

Hehe, lik se uplasio za 5k dinara, nije ni razmisljao da 1221 ima 2 tone vise i da je sigurna njegova pobeda. :osmeh:

Kiraj hvala za savet u vezi nosaca osiguraca u Agrovojvodini za YTOa kosta 1800din. a za rusa 800din. a potpuno su isti.

Nazad
Vrh