Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini ali moram Ti reći da nisi u pravu.Očigledno nemaš ili nisi vozio oba proizvođača.yto i belarus su skoro isti traktori po kvalitetu, za oba su jeftina odrzavanja i delovi za razliku od nekih zapadnjaka,naprimer za nekog jd generalka kosta kao pola novog rusa,eto
Tu se i ja slažem,cene su im bezobrazno povelike a kajmak ubiru isključivo dileriNe vidim vise razloga za prepirku po temama MTZ i YTO???? Jedan kaze YTO je mnogo bolji kvalitetniji od MTZ jedan pa obrnuto... Nikad niko nece da kaze za svoj novi traktor da ne valja... Sem nas clan koji toliko preferira YTO a ipak kupio rusa??? Pa nema veze ako je skuplji YTO valjda ta razlika opravdava sve???? Ili su ipak Kinezi poceli da prenaduvavaju cene????(ne zelim da se niko uvredi jednostavno vise nema smisla terati ovako u nedogled).. A YTO tek ima vremena da se dokaze na trzistu.. (uopste nisam protiv YTO cak sam i pristalica nekog manjeg do 60 ks za setvu prskanje i to,jos ako ima klimu sta ce mi vise i jos neki povoljan kredit PRVI uzimam)..
![]()