YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
e sad,mozda neko ne zna za to...evo npr ja kad sam trazio polovnog yto ,jedva sam se snasao gde da ga nadjem... a i ne znaju svi da ej fiat licenca i ja sam slucajno saznao

Ipak su najskuplji od ove tri pomenute kategorije pa je i cena faktor koji odlucuje pri izboru. Samo sto mi rece jedan nas clan, ako ti je dosadno kupi belorusa i tim je sve rekao. Dzaba i jeftini delovi ako ima svaki cas da cackam nesto oko traktora

- - - - - - - - - -

Upisah se i ja u klub YTO :osmeh: Upravo je u dvoriste stigla masina 80-90 kockica 2005.godiste. Ne mogu da docekam da dodjem iz Beograda sutra :ppozdrav:

Mislim da je placen 9500e i u cenu je usla jedna nova prednja guma( nisam se jos sa caletom cuo). Do oranja na jesen treba da mu uzmem nove 3 gume i da ga ofarbam jer je malo boja izbledela ali mislim da je mnogo bolji izbor nego rus 820. Svaceg sam se naslusao i nagledao e sad sto kazes vreme ce pokazati ali o ovim serijama sam cuo samo reci hvale tako da ne bi voleo da ja bas budem prvi koji ce da se zali :osmeh:

Komšija,da li si ovaj traktor kupio ?

dsci1249.jpg

Čekaj da čovek stigne kući pa ćemo sve čuti.Bilo je tu malo sugestija od nas "kineza".Trebalo bi da je taj sa Kirajeve slike.

@ kiraj
Jest taj je

@miroslav
Malo prelistaj temu belorus ranije i videces ko je bio medju onima koji su najvise pljuvali beloruse :osmeh: A za fiata sam bio zagrejan a opet ovo je znas kako kazu isto s.. drugo pakovanje s tim sto je ipak 15 godina mladji traktor

- - - - - - - - - -

Inace traktor nije nikada orao,tanjirao i slicno. Samo je sejao i vukao prikolice. Cini mi se da ima malo manje gume prednje zbog setve pa ne znam da li ce to uticati na rad prednje vuce ali videcu kad dodjem sta je i kako je

Nazad
Vrh