vojvođanin
Zaslužan član
Kad počinje i gde se tačno održava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni treba 45 minuta masinicomPosle Vaskrsa cemo videti da li cu popraviti prolazno vreme.[/URL][/IMG]
Nije tako strašno šišati makazama, nije ni teško kad se navikne, meni treba oko 20 minuta po ovci.
upravi si, lakse manje posla. razmisljam kupim masina malo zaradim komsija ili uzvrati usluga toga.Meni treba 45 minuta masinicomPosle Vaskrsa cemo videti da li cu popraviti prolazno vreme.
Adabada,raspitaj se malo kod tebe u kraju ko sisa ovce,platis 200 dinara,osisa joj i oreze joj papke i miran si do sl.godine.
Kad potopis u feri malo operi nozeve onom cetkicom sto si dobio uz masinicu.Meni se nekako ove beydzuan vise svidjaju,kao korejske su,ali 52 grla za jedan dan,svaka cast,isplatila se.
kolega sisanje obavezno ali ne savetujem da ih sisas ako nemaju bar sest meseci,ja tako radim,ali pre 1.juna nikako.Osisaj ih slobodno,ja sam moje na preporuku kolega sa foruma prosle godine osisao,ali nesto kasnije,u junu,i mnogo su lakse leto podnele.
Искрено нисам дуго држао,колико да умочим,и фери и нафту! Могуће да утиче на каљење. Највеће грејање сам осетио на два прошлогодишња јагњета којима је ово било прво шишање,као и највеће лепљење!Koliko dugo si drzao noz u feriju?? kod mene je spadalo uferiju ali malo sam duze drzao, treba malo i odmoriti da kasnije ne bole ledja kao tebe. Kod ovaca sa guscom vunom noz i cesalj se moraju malo vise stegnuti da bi masinica sisala kako treba pa dolazi do grejanja nozeva. Pravo pitanje je da li kod zagrejanih nozeva kada se potope u feri dolazi do njihovog kaljenja i gubitka na njihovom kvalitetu
Искрено нисам дуго држао,колико да умочим,и фери и нафту! Могуће да утиче на каљење. Највеће грејање сам осетио на два прошлогодишња јагњета којима је ово било прво шишање,као и највеће лепљење!Koliko dugo si drzao noz u feriju?? kod mene je spadalo uferiju ali malo sam duze drzao, treba malo i odmoriti da kasnije ne bole ledja kao tebe. Kod ovaca sa guscom vunom noz i cesalj se moraju malo vise stegnuti da bi masinica sisala kako treba pa dolazi do grejanja nozeva. Pravo pitanje je da li kod zagrejanih nozeva kada se potope u feri dolazi do njihovog kaljenja i gubitka na njihovom kvalitetu
prvi put makaze sisao vuna pomalo rane, a moj cale sisa mnogo rane jadna ovce, treba kupim sprej za rane moze apoteka isto ljudi i ovce?Ja sam moje nozeve ipak naostrio posle 17 ovaca i izgledaju mi ostrije nego kad su bili novi.Bata ima pravo,treba odmoriti bar toliko da se nozevi ohlade,pa tek onda u feri,a i majstor da popije nesto.ja sam prose godine na prvom sisanju 7 komada toliko umorio,da taj umor ne mogu opisati.jos sam napetiji kad neku povredim.
Nozevi su naostreni,ulje za masinu kupljeno,jos da kupim sprej za rane i posle Vaskrsa krece friziranje.