Vuna i pribor za šišanje ovaca

Nož se oštri posle 20šišanja a češalj posle 40 to sam pročito ovde. Zato dva noza i jedan češalj.

red je da se i zahvalim forumasima SAVA21, SRBANAC, MATKEE, na informacijama, koji su dali, malo kasnim sa zahvaljvanjem, bio sam odsutan zbog posla, pozdravljam sve forumase.

---------- Poruka napisana u 20:47 ---------- Prethodna poruka je at 20:32 ----------

izvinjavam se progutao sam jedno slovo SARBANAC

koliko je(tj koja je cena) polovna masinica za sisanje ovaca.. tj da je u ispravnom stanju, kao nova.. zna li neko..? pozdrav!

Читам постове из априла и маја кад тамо цена шишања оваца од 100 до 150 динара по комаду, а код нас је била 200. Ни мало није занемарљива разлика.

Heiniger XTR masinica za šišanje ovaca.
Cena 380 eura.
Imate li neka iskustva sa njom?
Ako znate za neke druge mašinice slicnog kvaliteta,ne mora i slične cene :osmeh: posašljite u ovoj temi savet.
Hvala

- - - - - - - - - -

http://www.agroprofil.rs/datoteke/17/images/masinica.jpg

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Mozda ste vec pisali o njoj,ja vam se izvinjavam ovom prilikom ukoliko morate da se ponavaljate,ali nisam listao stranice tako da ne znam,samo sam nasao temu koja me zanima i postavio pitanje.
Ne morate iscrpne odgovore davati,doduse ne morate nista,al ako ipak reste da pomognete bicu vam zahvalan :osmeh: a najvise moj deda kog ubedjujem da predje sa makaza na masinicu,al ne da se. :osmeh:
On kaze da ni ne oseti kad šiša ovce makazama,kaze to mu je relaksacija,al gledajući snimke kako ljudi rade sa mašinicom čini mi se da je mnogo lakše. Ne kažem da je sve tako kao na snimku,al deluje lakse.
Ako mi se svidi,možda se deda i ja uortačimo,on makazama a ja mašinicom i cepaj,ko zna. :osmeh:
Jos jednom hvala.

U Novom Sadu u prodavnici Clair imas njihove proizvode.to je profi masinica koja vredi svake pare,u prevodu,ta ne staje,imas i malo uputstvo u ovoj temu kako da sto bolje radi.ja je nemam,imam neku hobi varijantu,platio sam je 8000 i zadovoljan sam kako sisa.u sustini potpuno je istog izgleda kao i heiniger ali duplo teza,tako da se posle celog dana sisanja osecas otprilike kao posle dana stemovanja:osmeh:.za onog ko nikad nije sisao svakako da je masinica prava stvar,a deda neka gusla makazama,to je njima uzivancija.
Da ti ne postavljam sad snimke,verovatno si sve gledao.
I odmah da znas,sisanje masinicom izgleda lako na snimcima,a u stvarnosti je malo drugacije.meni je licno najgore bilo kad sam povredjivao ovce,ako ne drzis uvek zategnutu kozu dodje do povreda jer se kozni nabor nadje u nozu masinice.deblje ovce je lakse sisati jer im je koza sama po sebi zategnuta.

Dogodine se kupuje Heiniger.
Znaci glas ide ovoj marci koju sam ja predlozio? Dobro je...
Ne znam mnogo marki mašinica za šišanje ovaca,ali vidim da ovu ljudi hvale,pa racunam ima tu necega. :osmeh:
Mada,za te novce mogao bih kupiti po neko lepo priplodno grlo,hrane za koji mesec,al ajd sad...
Samo nek ona samu sebe isplati i nema greske,a stvarno mislim da je prevazidjeno ručno šišanje.

- - - - - - - - - -

U Novom Sadu u prodavnici Clair imas njihove proizvode.
.
Hvala kolega

- - - - - - - - - -

za onog ko nikad nije sisao svakako da je masinica prava stvar,a deda neka gusla makazama,to je njima
Ma da,deda uziva kaze mi i on to.
Mada,ako budem morao,ja bih više da uživam sa mašinicom.

Nazad
Vrh