vojvođanin
Zaslužan član
Na 140 ovaca, skupi se tu cifra....21 000 dinara.
Okupićemo ekipu, ovčiji paprikaš i gajba piva i polako ćemo završiti.
Okupićemo ekipu, ovčiji paprikaš i gajba piva i polako ćemo završiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za taj broj grla masinica,2 para nozeva i isplati se za 2 godine...
Ja verujem da bez obzira sto je kineska uz redovno odrzavanje ima da radi kao sve ostale samo je cesce odmaraj nemora bas silovati 20-30 odjednom i nema frke.po racunici od 120 din komad sisanje moja ce se otplatit na 140 komada tek,moj rad da ne racunam
nadam se da su braca Kinezi to napravili bar za 500 komada,to samo i mogu da se nadam...
Savo nema potrebe da se cimas sa kompresorom oko filtera jednostavno ga umocis u emulziju sa kojom peres nozeve dunes u njega i ostane cist kao iz fabrike pozzzBas tako,ako se pravilno odrzava i radi sa njom trebala bi da potraje.ja moju redovno podmazujem,i cistim onaj filter,a mogu vam reci da je korisno izduvati je kompresorom posle recimo 5 ovaca jer se nakupi vune u glavi masinice...
moja bi se meni otplatila za 40 komada s obzirom na cenu sisanja u mojoj okolini i nesto povoljnijoj ceni masinice.
E drustvo gde se u bgu mogu ostriti nozevi za masinicu
To sam i ja Bato mislio celo vreme dok sam sisao,oci mi ispale dok 7 ovaca nisam osisao,ali opet gledam dok nahvatam ove sto sisaju,pa nemaju vremena da dodju dok ne posisaju velika stada,pa kod mene dodju krajem juna,izem ti to,ovako sam,ali od sad jednu do dve na dan,posle posla,pa polako,ako i moja osisa kao Miladinoviceva isplatice mi se,a necu biti prinudjen nikog da vijam.
Bato,kakva ti je masina,imas neku sliku,jel ista kao moja?
Ima kod nas u NS jedan ostri nozeve za frizerske masine 800 din.ostrenje,malo mnogo...probacu da nadjem jeftinije.