rajko gmilanovac
Član
Uz dobro odrzavanje radi ko sat mija ubila dosad preko 2000 kom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Dva jagnjeta po 30+ kg.Koliko
Imam majstora juče mi oštrio. Al noževi se otanjili trebaju novi. Zvao impak komplet nozevi 1100+2700.. Nađem neko uputstvo gde kaže da se noz oštri posle 20šišanja a češalj posle 40. Nož je valjda ono gore sa 4zuba a češalj dole sa 13 zuba. Ili grešim? Ako je tako da naručim dva noža i jedan češalj.
Misko sumljiva mi ta cena nozeva ja danas kupio njen originalni par mada su skoro svi standardni i pukao 52e okrenula mi se radnja oko glave kad mi je rekao koliko su. Mazi sa uljem sae30 i nista drugo i ostri oba noza na 20kom bolje cuvas masinu tako. U donjem levom delu masine gde ulazi kabal u nju imas mali filter obavezno ga skidaj i peri sto cesce.Imam majstora juče mi oštrio. Al noževi se otanjili trebaju novi. Zvao impak komplet nozevi 1100+2700.. Nađem neko uputstvo gde kaže da se noz oštri posle 20šišanja a češalj posle 40. Nož je valjda ono gore sa 4zuba a češalj dole sa 13 zuba. Ili grešim? Ako je tako da naručim dva noža i jedan češalj.
kako ste ga savladali,vezali ste ga il stojeci?pretpostavljam da je pravi grmalj,sad ima pune 3 god i u punoj je snaziPlašile se ne plašile šta da im radim. Treba da uznem nove nožiće. Koje su debele ide kao ladna voda. Ošišo sam komšiji texela za 10min. Al debeo kao panj nema našta da ga izmerimo. Miladinovič bi mogao znati koliko je tezak. Pun dzak vune. Počeo da radim kao što radi Rajko da umačem u mešavinu vode i tečnosti za sudove. Mazo sa uljem sae30. Padne mi napamet da uzmem lancol za motornu testeru jer bolje maže. Probam mnogo bolje od motornog ulja. Nakapam par puta dok šisam. Kad završim ovcu dobro očistim nakapam malo ulja i to je to. Malo sam oslobodio ruku pa sad ide bolje. Al trebaće još vežbe.