Sava21
Član
Dobro vece svima.Danas osisano mojih 7 ovaca.Masina marke BEIYAN radila svo vreme kako treba,doduse,ima neku cudnu radnu temperaturu,tj.dosta se greje,ali sisa normalno,E,sad kapiram sto je Heiniger masina toliko laksa.moja masina je teska 1.5kg i u zivotu se nisam ovako umorio kao danas,malo je robusna za neki veci broj dnevnih sisanja.Izmedju svakog sisanja sam je potapao u mesavinu Feria i vode,onos pola pola i tako cistio nozeve,Hvala kolegi Rajku jos jedared,posle toga ulje i gas.Lepo sisa,skida do koze,samo sisanje ide lako jer su i nozevi ne koristeni,ali sam ja jos ne vest u svemu tome,pa mi je bilo lakse da ovce sisam stojeci,po principu kolege Strileta,a na kraju je polozim na ledja i osisam stomak,secem papke i dajem ivermectin.Veliku gresku sam napravio sto sam sisao od ledja ka stomaku i tako sam svaku ovcu povredio,mnogo je bezbednije sisati od vrata prema repu,tako koza ovce ne moze da se nabora i ne moze da udje u cesalj masine,dok pri sisanju od ledja ka stomaku se pri manjem pokretu zivotinje njena koza nabora i masina uhvati taj nabor i rez,par ovaca mi izgledaju kao sa fronta da su dosle.Eto,to je moje neko iskustvo sa kineskom masinom.e sad bih zamolio kolege da mi kazu znaju li te povrede pri sisanju da se iskomplikuju?