Sava21
Član
da,da.to sam i rekao
.sigurno jako kvalitetna masina.da smo mi slozni kao sto nismo.pa nas 5 ili 10 u selu da se skupi da kupimo zajednicku masinu,bili bi mirni dugo godina.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savo brzo to ide kad se usemis kad sam pocinjao sisao sam 4 na sat a sad nekad kad sam u formi padne i 10. Nema ni kod mene puno ovaca al kad se procuje zovu ljudi sa svih strana pa njihove komsije ide to samo ako hoces da radis. Ja posle posla osisam 10-15 i opet stignem sve da uradim tako mesec dana i padne cifraSvaka cast,taktika je odlicna.naravno kad osisas sve te ovce ostane ti masina za dzabe.da imam mogucnost prvi bih to uradio,ali kod mene u selu nema puno ovaca,a i ja radim,cisto sumnjam da bi neko cekao da ja dodjem sa posla svaki dan,i da mu sisam po par komada.
Nista nedobijas tim ili profi sve ili pijacarac sve.A,sta kazete za kombinaciju hobi masine i profi nozeva?
Ako je odrzavana kako treba to ti je prakticno nova masina tako da si odlicno pazario.sava@ Hvala kolega ja sam je platio 200 eura stara godinu dana osisala samo sto ovaca
Ja šišao jedne godine svoje ovce sa ovakvom i odlična je.Kolega je ima i kad se nešto zagubilo od djelova( dao nekim selskim majstorima da rastave noževe i očiste) našli smo ovlašteni servis u Ivanić Gradu i sve rješili za jedan dan.Drage kolege dali neko zna da mi kaze nesto vise o masini za sisanje ovaca marke Heninger Svajcarska Nude mi na prodaju a ja se nerazumem bas puno