Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja se sad dvoumim,izedju kineske i ove,koja je bolja?sta mislite dal ovo vredi cemu za nas odgajivace sa malim brojem grla:http://www.kupindo.com/Masinica-za-sisanje-ovaca-pasa_slika_O_1484272.jpg
Da podsetimo kolegu "Rale 83" ako moze da nam sutra pogleda,ili nabavi, masinicu za sisanje ovaca,Ja sam siguran kopac,oko eventualnog slanja novca javicu se na pp.Pozdrav i hvala unapred.
I tako lutam vasarom i naidjem na coveka koji prodaje alate marke Straus,ista marka kao i ona masinica za sisanje ovaca sto sam postavio link.Pitam jel ima,kaze nema,ali ko mu naruci on donese jednom mesecno.Kaze da je dosta dobra i da je vec prodavao kod nas takve.cena je 100eura.
Toje masina kao moja , dobraje
Koja je to prodamnica da nudi masine za sisanje za 80 do 100e , imasli link , moze i na pp jabi mozda kupio jos 2-3 dase nadjuTo je sad jako nezahvalno....
Zvao sam danas prodavnicu u Novom Sadu masina svajcarci proizvode hainger ili hajniger bem li ga, 400 jevreja, a ove druge od 80 - 100 e kineske ili cije vec,sad budi pametan,
Kad covek pogleda realno ni ova od 100 mi nije jeftina.. nije 2,3 hiljade u pitanju pa kmekne ko je j...e,100 jevreja je to.