Vuna i pribor za šišanje ovaca

ja mislim da se masinica isplati tek ako imas vise od 50 grla, sve ispod toga moze rucno da se sisa po 10 dnevno, lagano.

SIMOVIC,gde si nasao tu kinesku i koja je cena?s obzirom da ovi sisaju 200 dinara po grlu,ova masinica od 100 evra nekome ko ima 20ak ovaca se isplati za dve godine,mislim da je to ipak dobra kupovina.ja imam samo 8 komada,pa ozbiljno razmisljam da uzmem sebi jednu hobi masinicu,jer ne mogu uvek da navatam ove sto sisaju,a i ako hoces da nesto uradis kako valja uradi to sam.

---------- Poruka napisana u 19:47 ---------- Prethodna poruka je at 18:39 ----------

evo i ovaj link koga zanima malo da pogleda.ne znam samo da li je moguce iz Srbije vrsiti kupovinu na ovom sajtu?http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Sheep+shearing+machine&_sacat=See-All-Categories

Kolega isto mislim.Kinesku masinicu je prodavao covek iz Kraljeva,nasao sam ga u oglasima,cena je bila 150e.Medutim Rale kaze da ima i za 70e,kada bih nasao po toj ceni odmah bi kupio.

ljudi podsetiteme sledeceg petka da odem na pijacu i pitam covka dal moze opet da nabavi i koliko bi kostala , prosle godine je nosio po pijacama i trazio za njih po 70e a ista kao moja koja je placena vise na e bay

Da podsetimo kolegu "Rale 83" ako moze da nam sutra pogleda,ili nabavi, masinicu za sisanje ovaca,Ja sam siguran kopac,oko eventualnog slanja novca javicu se na pp.Pozdrav i hvala unapred.

Odem jutros u Žabalj na vasar,kupim profi skalpel i neke kombinerke za 100 din:osmeh:.i tako lutam vasarom i naidjem na coveka koji prodaje alate marke Straus,ista marka kao i ona masinica za sisanje ovaca sto sam postavio link.Pitam jel ima,kaze nema,ali ko mu naruci on donese jednom mesecno.Kaze da je dosta dobra i da je vec prodavao kod nas takve.cena je 100eura.Gledacu do proleca da skupim lovu i da je pazarim,samo bih bio mirniji kad bih znao nekog ko je takvu koristio,pa da mi kaze kakva je...
a sad sam pazljivije gledao,ova masinica je ista kao i ona profi Heinger.naravno,sigurno nije tako kvalitetna,i razlika u ceni je 300 eura,ali ovo znaci da je sigurno masina za ovce,a ne samo za pse.

---------- Poruka napisana u 17:57 ---------- Prethodna poruka je at 12:11 ----------

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4eX4F1LRxHY evo,mozda ce nekom biti korisno,ista masinica kakvu je kolega Rale 83 kupio.

Poslednja izmena:
I tako lutam vasarom i naidjem na coveka koji prodaje alate marke Straus,ista marka kao i ona masinica za sisanje ovaca sto sam postavio link.Pitam jel ima,kaze nema,ali ko mu naruci on donese jednom mesecno.Kaze da je dosta dobra i da je vec prodavao kod nas takve.cena je 100eura.

Kolega da li je to ovakva mašinica ?

http://www.kupindo.com/Ostalo/9805676_Masinica-za-sisanje-ovaca-pasa

P
regledao sam sve stranice na kojima kupci ocejnuju člana, ali niko nije kupio mašinicu, tako da ne znam kakvog je kvaliteta.

Pronašao sam i ovaj oglas:

http://www.kupindo.com/kupljeno/9448160_Masina-za-sisanje-ovaca

N
i ovde nema komentara.

Poslednja izmena:
2 masina za ovce

---------- Poruka napisana 12-01-12 u 00:11 ---------- Prethodna poruka je 11-01-12 at 23:58 ----------

i prva je za ovce , toje skoro ista masina

Onda je ovaj precenio svoju mašinicu. Ova druga nije puno skuplja Rašo od te tvoje, kontam da je to ok mašina za te pare.

To je sad jako nezahvalno....

Zvao sam danas prodavnicu u Novom Sadu masina svajcarci proizvode hainger ili hajniger bem li ga, 400 jevreja, a ove druge od 80 - 100 e kineske ili cije vec,sad budi pametan,

Kad covek pogleda realno ni ova od 100 mi nije jeftina.. nije 2,3 hiljade u pitanju pa kmekne ko je j...e,100 jevreja je to.

To je sad jako nezahvalno....

Zvao sam danas prodavnicu u Novom Sadu masina svajcarci proizvode hainger ili hajniger bem li ga, 400 jevreja, a ove druge od 80 - 100 e kineske ili cije vec,sad budi pametan,

Kad covek pogleda realno ni ova od 100 mi nije jeftina.. nije 2,3 hiljade u pitanju pa kmekne ko je j...e,100 jevreja je to.
Koja je to prodamnica da nudi masine za sisanje za 80 do 100e , imasli link , moze i na pp jabi mozda kupio jos 2-3 dase nadju

---------- Poruka napisana u 14:48 ---------- Prethodna poruka je at 14:45 ----------

Salimse navatacu ja vama bugara u subotu ako moze da donese ko ranije za po 70e , potvrdio mi covek da je i on video kod tog coveka , a taj prodaavac dolazi skoro svake subote kod mene u selu

Nazad
Vrh