entuzijasta
Banned
Nego, vi iskusniji sto imate masinice, kakav je osacaj prvi put rukovati tom spravicom, bude li ozledjivanja ovaca prilikom prvih sisanja dok se ruka ne uhoda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Masinici su donji nozevi duzi od ornjih tako da je jako bezbedno , prosle godine sam prvi put sisao masinicom i povrediosam samo zadnje grlo (mlad , lud ovan) toliko se opirao i stalno se cimao da smoa 3-4 puta isekli al se sam nabijao na masinicu .Nego, vi iskusniji sto imate masinice, kakav je osacaj prvi put rukovati tom spravicom, bude li ozledjivanja ovaca prilikom prvih sisanja dok se ruka ne uhoda?
Kolega ako stignem pogledaću vam sutra ili prekosutra od stana su na 5 minuta, pa ću otići lično da porazgovaram sa prodavačicama, javljam vam sve što mi kažu.![]()
Prvih deset je muka? Muka može da bude uvek ako nezna kako treba da se radi. Prvo bi trebalo videti kako to rade majstori. I makazama kad se radi ako se nezna redosled eto problema.
Sarbanac nemoj se hvatati za svaku rec i izvlaciti iz konteksta ko da si novinarPrvih deset je muka? Muka može da bude uvek ako nezna kako treba da se radi. Prvo bi trebalo videti kako to rade majstori. I makazama kad se radi ako se nezna redosled eto problema.
Ildefransa se cak lakse sisa od ovaca sa otvorenim runom , interesantnoznaci rajko bolje je uzeti HEINIGER posto su cene iste.kako prolazi cesalj od masinice kroz vunu il de fransa ,bas ima gustu vunu?