Vuna i pribor za šišanje ovaca

Dobrodošao kolega na forum.Što se tiče tvog pitanja pročitaj još jednom post 254 na ovoj strani i sve će ti biti jasno.

Ako imas love stisni se i kupi profi masinicu.ako je odrzavas kako treba,ona je vecna.ja cu uskoro poruciti ovu sa kupinda za 100 eura,pa cu javiti kakva je.Kolega Rale 83 ima takvu i kaze da je zadovoljan.za koji broj ovaca ona tebi treba?

Prike ko jos danas ima love,pricao sam sa likom koji prodaje na kupindu,masinica je kineska nema garanciju nema ni servisa dok ove profi imaju sve.Mada bi mogle da se kupe na 3-4 rate. Imam dvadeset ovaca mada planiram da prosirim stado.

Ja cu kupiti ovu kinesku.kupicu i sprej koji frizeri koriste za masinice za sisanje,on produzava vek trajanja nozeva i olaksava rad masini.za moje malo stado bice dovoljna.kad kupim objavicu kakva je.

znaci u svakom slucaju heiniger.mozda ce moci i da se otplati za 2 sezone sto rece kolega rajko gmilanovac,ono jeste u startu velika investicija.sada se samo treba rastati od 39000 dinara koliko masinica kosta u inpaku mada su mi rekli da moze na 3-4rate odnosno na cekove.

Ove masine ima ovde u francuskom delu CH i cena im bila pre 5god 450f. Od tada nisam vise gledao cena. Ovo su inzvaredne masine.

Ja cu kupiti ovu kinesku.kupicu i sprej koji frizeri koriste za masinice za sisanje,on produzava vek trajanja nozeva i olaksava rad masini.za moje malo stado bice dovoljna.kad kupim objavicu kakva je.
Savo nebacaj pare na sprej i sl oseces dance od flase od dva litra u njega sipas vodu i sudomil najbolje Feri u malo jacoj koncentraciji kad osisass ovcu umicis nozeve u emulziju i dok uhvatis drugu prljavstina sa nozeva spala sijaju se ko novi nauljis i teras. Ovaj sistem dosta rasterecuje masinu i produzava vek trajanja nozeva.

znaci u svakom slucaju heiniger.mozda ce moci i da se otplati za 2 sezone sto rece kolega rajko gmilanovac,ono jeste u startu velika investicija.sada se samo treba rastati od 39000 dinara koliko masinica kosta u inpaku mada su mi rekli da moze na 3-4rate odnosno na cekove.

Evo kolege informacija iz prve ruke, 40 300 RSD, odloženo plaćanje nisam siguran da može, ali verovatno da postoji neka vrsta dogovora, možda 10 000 na ruke i 6 čekova po 5000, to mi izgleda ok, e sada da li i oni žele tako treba proveriti.

jeste kolega MATKEE upravusi, u NS u prodavnici CLAIR je 40300rsd za kes,dok je u BG prodavnica INPAK 39000rsd na tri rate sigurno a mozda i na cetiri,pricam o masinici HEINIGER.prodavnica GUMILKO iz GM prodaje masinice marke LISCOP po ceni od 39000rsd takodje za kes. dali neko moze da mi kaze koja je bolja od navedene dve marke,definitivno sam se odlucio za profi masinicu.

ono sto bih ja mogao da kazem je da je ipak Heineger bolja masina i bitno je i to da se moze posle par godina ako je potrebno da se i nesto servisira, zameni neki deo i sl.
U INPAKU ces sigurno dobiti dobar servis, mozes kasnije kod njih ostriti nozeve. Oni imaju takodje od Heinger-a profi masinu za ostrenje nozeva tako da smo mi ekstra zadovoljni sa njima.
Postoji jedna poslovica koja kaze "nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftine stvari" kad lkupis losu masinu i zarocaras se sa njom onda ces ili kupiti drugu koja valja ili ces platiti da ti neko drugi sisa.

Heineger masine za sisanje, su sto i mercedes kod automobila. Profi masine, vrhunskog kvaliteta. Nemojte bacati pare na kojekakve jeftine /kineske/ koje nece trajati ni jednu sezonu sisanja a posebno nozevi. Onda bolje kupite obicne makaze, pa sisajte

Heineger masine za sisanje, su sto i mercedes kod automobila. Profi masine, vrhunskog kvaliteta. Nemojte bacati pare na kojekakve jeftine /kineske/ koje nece trajati ni jednu sezonu sisanja a posebno nozevi. Onda bolje kupite obicne makaze, pa sisajte
Slazem se kolega.Ja na ove masinice posmatram kao na Bosh i Einhel.rade i jedna i druga,samo kakve poslove.i ja uvek volim da kupim Bosh-ovu stvar i da je imam dugo godina,ali bosh busilica je 70evra,a heiniger masinica 400.ipak je to za nas sa ovako malim brojem grla neisplativo.ako ova kineska uspe da uradi 50 sisanja,za dve,mozda tri godine,isplatila mi se,a ako sve bude islo kako treba,tad ce stado vec biti vece i onda mogu uzeti i profi masinu.ipak je njena cena cena cetiri dobra jagnjeta za klanje,a treba cetiri jagnjeta odgajiti.pozdrav:ppozdrav:

Kolega verujem da ste upravu i nesumnjam u kvalitet Heineger I da sam imao mogucnosti isto bi postupio , ova kineska ce sigurno biti samo prelazna iako lepo radi jos uvek ( ja sam prezadovoljn).
Najbitnije za elektricne masine za sisanje ovaca je GAZDA takva stvar nesme ici po selu.
A vidim da neki rade i ovako
IMAG0365.JPG

---------- Poruka napisana 02-02-12 u 00:16 ---------- Prethodna poruka je 01-02-12 at 23:24 ----------

evo jedan cika koji zna sta radi

Poslednja izmena:
Najbitnije za elektricne masine za sisanje ovaca je GAZDA takva stvar nesme ici po selu.

Bravo Rale 83, ako krene po selu da se drug, prijatelj, komšija, kum posluže, završila je, i ako je ona najkvalitetnija na svetu. :ppozdrav:

Evo još jednog lepog i čini mi se poprilično starog snimka:

Nazad
Vrh