vojvođanin
Zaslužan član
Dobrodošao kolega na forum.Što se tiče tvog pitanja pročitaj još jednom post 254 na ovoj strani i sve će ti biti jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prelistaj stranu 13,imas tamo moj post sa linkom gde mozes videti kako te profi masine rade,a preporucujem ti da procitas celu temu.Pitanje za kolegu vojvodjanina,taj post 254 kako da ga nadjem sta sadrzi,ako ti nije problem da pojasnis posto se nesnalazim bas najbolje.
Pitanje za kolegu vojvodjanina,taj post 254 kako da ga nadjem sta sadrzi,ako ti nije problem da pojasnis posto se nesnalazim bas najbolje.
Savo nebacaj pare na sprej i sl oseces dance od flase od dva litra u njega sipas vodu i sudomil najbolje Feri u malo jacoj koncentraciji kad osisass ovcu umicis nozeve u emulziju i dok uhvatis drugu prljavstina sa nozeva spala sijaju se ko novi nauljis i teras. Ovaj sistem dosta rasterecuje masinu i produzava vek trajanja nozeva.Ja cu kupiti ovu kinesku.kupicu i sprej koji frizeri koriste za masinice za sisanje,on produzava vek trajanja nozeva i olaksava rad masini.za moje malo stado bice dovoljna.kad kupim objavicu kakva je.
znaci u svakom slucaju heiniger.mozda ce moci i da se otplati za 2 sezone sto rece kolega rajko gmilanovac,ono jeste u startu velika investicija.sada se samo treba rastati od 39000 dinara koliko masinica kosta u inpaku mada su mi rekli da moze na 3-4rate odnosno na cekove.
Slazem se kolega.Ja na ove masinice posmatram kao na Bosh i Einhel.rade i jedna i druga,samo kakve poslove.i ja uvek volim da kupim Bosh-ovu stvar i da je imam dugo godina,ali bosh busilica je 70evra,a heiniger masinica 400.ipak je to za nas sa ovako malim brojem grla neisplativo.ako ova kineska uspe da uradi 50 sisanja,za dve,mozda tri godine,isplatila mi se,a ako sve bude islo kako treba,tad ce stado vec biti vece i onda mogu uzeti i profi masinu.ipak je njena cena cena cetiri dobra jagnjeta za klanje,a treba cetiri jagnjeta odgajiti.pozdravHeineger masine za sisanje, su sto i mercedes kod automobila. Profi masine, vrhunskog kvaliteta. Nemojte bacati pare na kojekakve jeftine /kineske/ koje nece trajati ni jednu sezonu sisanja a posebno nozevi. Onda bolje kupite obicne makaze, pa sisajte
Da li je neko kontaktirao INPAK moze li na neku kredu mislim rate?
Kolega verujem da ste upravu i nesumnjam u kvalitet Heineger I da sam imao mogucnosti isto bi postupio , ova kineska ce sigurno biti samo prelazna iako lepo radi jos uvek ( ja sam prezadovoljn).Heineger masine za sisanje, su sto i mercedes kod automobila. Profi masine, vrhunskog kvaliteta. Nemojte bacati pare na kojekakve jeftine /kineske/ koje nece trajati ni jednu sezonu sisanja a posebno nozevi. Onda bolje kupite obicne makaze, pa sisajte
Najbitnije za elektricne masine za sisanje ovaca je GAZDA takva stvar nesme ici po selu.