Vuna i pribor za šišanje ovaca

Dobar si Rale:haha::ppozdrav:
Svi cekamo da nam javis,ja se iskreno dvoumim puno mi je para za ovu kao pravu,ali da covek zna da vredi.... Ti rece da si zadovoljan Rale 83? Koliko si osisao kom sa masinom?

---------- Poruka napisana u 17:08 ---------- Prethodna poruka je at 17:05 ----------

Ima li ta za 100 evra neku garanciju?Meni bi se isplatila,za jedno šišanje.
Cekamo Raleta a i Sava21 ima neku ponudu..Cucemo sta oni kazu

probicu led i do proleca kupiti onu sa kupinda,marka je Straus.cena je 100 evra.za 50 sisanja isplati se.samo necu je uzeti preko kupinda vec preko coveka koji iste takve donosi na vasar kod nas,opet mi to nekako sigurnije,a i taj kaze da je vec donosio takve masine.nema garanciju doduse,i proizvedena je u kini.ja sam kontaktirao coveka koji takve prodaje preko kupinda i uskoro cu postaviti slike.
Galicu,da li si to kontaktirao neku prodavnicu koja prodaje te amaterske od 80-100 evra?

To je sad jako nezahvalno....

Zvao sam danas prodavnicu u Novom Sadu masina svajcarci proizvode hainger ili hajniger bem li ga, 400 jevreja, a ove druge od 80 - 100 e kineske ili cije vec,sad budi pametan,

Kad covek pogleda realno ni ova od 100 mi nije jeftina.. nije 2,3 hiljade u pitanju pa kmekne ko je j...e,100 jevreja je to.

Lepo rečeno kolega, nije ni tih 10 000 malo. Treba odvojiti 42 500 RSD koliko je bila kada sam ja gledao vrv. u toj istoj prodavnici. Ako se prodaje u toj prodavnici na koju ja msm garancija mora biti 2 godine pa i na te kineske što je sasvim ok. Nzm koliko se kreće oštrenje noževa i češljeva ali se to isplati svakome ko ima 30 ovaca za dve godine.

evo i slika te masinice za 100 evra koja se prodaje na kupindu.sto se izgleda tice i elemenata potpuno je ista kao i profi heiniger,naravno kvalitet verovatno nije na istom nivou.mislim da ce ove slike i uputstva mnogima resiti dileme.imam i slike uputstva 10 stranica ako nekom treba neka mi se javi.
mail
mail
mail
mail
mail
mail
mail
mail
mail

probicu led i do proleca kupiti onu sa kupinda,marka je Straus.cena je 100 evra.za 50 sisanja isplati se.samo necu je uzeti preko kupinda vec preko coveka koji iste takve donosi na vasar kod nas,opet mi to nekako sigurnije,a i taj kaze da je vec donosio takve masine.nema garanciju doduse,i proizvedena je u kini.ja sam kontaktirao coveka koji takve prodaje preko kupinda i uskoro cu postaviti slike.
Galicu,da li si to kontaktirao neku prodavnicu koja prodaje te amaterske od 80-100 evra?[/QUKontaktirao sam clair oni daju garanciju na onu BOGATU od 400 jevreja Godinu dana.

sto se tice amaterski tj jeftinije verzije nisam nasao nikog mislim sa garancijom ..

Opet kazem ni 100 eura nije malo,tek tako uzeti bem li ga ne znam.

Ali Rale je zadovoljan i tom nazovimo kineskom onda znaci da sluzi svrsi.

Ne bih se slozio, nije isto osisati pramenki i W ili IDF. Ja sam proslo sisanje promenio 4 makaze jer su loseg kvaliteta (cena 300-400 dinara), a bolje nisam mogao da nadjem. Ruke nisam osecao.

Pa ove villager su 300din a šišaju kao žive. Ja ošišam pramenku za manje od 10min. Ove sa sitnom vunom 20min. Šišam isključivo ujutro kad su gladne desetak komada pa nastavljam sutra. Nije to tako teško ako znaš kako se to radi. Gledao sam ljudi vežu noge pa ovcu muče i okreću a muče i sebe.

Prošle godine sam kupio makaze u Clair d.o.o cena je bila ako se ne varam 1100 RSD, fantastične su, tada su bile najskuplje. To je bila prva godina da sam šišao ovce, trebalo mi je i 30 minuta za ovcu, ali polako, poslednje su već išle kako treba, a i za manje vremena. Otplatile su se za jednu sezonu i zaradile. Danas sam bio u toj prodavnici, kineskih elektricnih mašina nemaju, heiniger je 40 300 RSD, garancija je ako se nevaram 2 godine, video sam da prodaju i rezervne noževe i češljeve. Ako neko krene na teren i ima u planu to je ekstra jer ne mora da šalje na oštrenje tada, samo zameni.

2r5gs3p.jpg

Evo moje masinice o kojoj sam ranije pricao cena joj je oko 350e imam je vec 5 sezona i dosad je osisala preko 2000 ovaca bez ikakvog ulaganja u nju osim 4 kompleta nozeva tako da se ipak isplati u odnosu na cenu a moze raditi i 9 sati bez odmora u praksi isprobano tako da nemojte bezati od kvalitetnih masina. Marka je Liscop (Nemacka)

Gde si je kupio za te pare? Ja imam tu masinu vec 10-11god , u to vreme mi smo je narucili po ujaka da nam je kupi u CH i on je platio cini mi se 800f. Naravno da je sada jeftinija. Ali ipak se ne moze nabaviti ovde za te pare. Inace ta masina se kupuje samo u prodavnicu Haupner i ta prodavnica je samo u nemackom delu CH , a u francuskom delu ima prodavnica Landi (Ponedeljak) i tamo kosta ta koja je dostupna 450f

evo i kako radi rajkova masina.doduse primer je na kravama,ali su nozevi isti,nisam uspeo da ponadjem snimak na kome ovu masinu koriste za ovcehttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4fy9dKq4G0k
naravno,slazem se uvek da je bolje kupiti pravu masinu i biti miran dugo godina,medjutim za nas sa malim brojem ovaca to je skoro ne izvodljivo jer je cena dobre masine skoro cena 4 jagnjeta.ja cu probati sa ovom kineskom.ako izdrzi 50 sisanja meni se isplatila.naravno,mislim da se na kinesku masinicu ne sme osloniti kao na ove profesionalne,tako da je verovatno nezamislivo raditi sa njom par sati bez prekida.

Nazad
Vrh