Vremenske prilike u 2025-oj godini

Ко зна, треба неко да проба ништа да не узме. Ево ове године имам кукуруз без било каквих подстицаја од стране било кога , немам шта да дам кад нисам ни добио...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Evo ja nikad ni jedan dinar za subvencije nisam uzeu niti cu ikad traziti

Nigde nisam spomenuo da zivis od par hektara , ali sam te upamtio da svake godine kukas kao sto Toni Cetinski umire 100 puta dnevno . Prosle ili pretprosle je bilo bas gadno ( prezaduzen sam , gde cu, sta cu i slicno ) i verujem da je tesko . Ali druze ako ne ide bataljuj i gotovo . A sto se tice 70 c zbog mene , ako mora da bude neka bude . Prilagodjavacemo se ,pa ko prezivi pricace .
Ne kukam, nisam znao da pratiš ono što pišem, ali ja to što radim ja volim i naravno da mi je krivo što se ovo dešava, ne dešava se samo meni lično. Dešava se svima, ja sam smanio površine pod kulturama od 18 na 4 hektara, sledeće godine radiću samo oko placa kod kuće. Ne mogu da kažem, super je, sve je sagorelo, cene su odlične, ja ne mogu da lažem sebe, napišem ono što osećam. Zašto vas pogadja to što ja cmizdrim? Ni jednu tvoju objavu nisam citirao a nisam se ni podsmevao. Ima tu još jedan lik koji ima mentalne probleme, ali pod kontrolom je. Pozdrav druže i ne brini za mene. Sve najbolje.

Možda je to individualna stvar , raspoloženje ili posao koji trenutno obavljamo ali meni je najgori dan ove nedelje bio ponedeljak .

Nazad
Vrh