Sapatnik
Član
Показују прогнозе за недељу увече потоп на северу војводине и даље у мађарској.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosto nemoguce. Jesi siguran da ti je tacan aparat?Za hlad i pišem.Taman je došlo do te cifre u međuvremenu.
Ništa, jednostavno ako možemo 30godina da kao vesti dana slušamo iste stavri, problem na Kosovu, pa onda gde su i šta rade drzavne vodje, pa šta rade blokaderi, ko ih finansira, i još raznorazne nepotrebne stvari, to već svi znamo. Zašto se nebi govorilo o ekstremnoj suši, o visokoj temperaturi, o nedostatku vode, o enormnim gubicima seljaka! 3godine za redom nema dinara zarade samo debeo minus a ove godine je kataklizma, kada znaju da uzimaju dzabe seljaku, red je i da pomognu koliko je to moguće. Koliko je ozbiljna situacija, osetiće svi uskoro.A sta biste hteli od drzave ?
Jel bi ti tad bilo lakse ? Ako ti nesto ne odgovara , promeni . Ako vidis da godinama nema profita ,pa promeni zanimanje . Zivot je prekratak da bi ti prosao u cmizdrenju .Zašto se nebi govorilo o ekstremnoj suši, o visokoj temperaturi, o nedostatku vode, o enormnim gubicima seljaka! 3godine za redom nema dinara zarade samo debeo minus a ove godine je kataklizma, kada znaju da uzimaju dzabe seljaku, red je i da pomognu koliko je to moguće. Koliko je ozbiljna situacija, osetiće svi uskoro.
Nigde nisam spomenuo da zivis od par hektara , ali sam te upamtio da svake godine kukas kao sto Toni Cetinski umire 100 puta dnevno . Prosle ili pretprosle je bilo bas gadno ( prezaduzen sam , gde cu, sta cu i slicno ) i verujem da je tesko . Ali druze ako ne ide bataljuj i gotovo . A sto se tice 70 c zbog mene , ako mora da bude neka bude . Prilagodjavacemo se ,pa ko prezivi pricace .Odakle tebi da ja živim od par hektara? Zbog takvih kao ti, 70C treba da bude.
Zasto ne bi uzeli? Treba se boriti za to i maksimano uzeti od drzave sve sto pruzaju! Ako dozvolis sebi da samo oni deru sto svakako i rade a da ne koristis njihova davanja onda treba se zapitati da li fali neka daska u takvoj glavi!Ne moraš ni dinar da uzmeš.Prebaci sve u dobrotvorne svrhe.