Vremenske prilike u 2025-oj godini

Ne treba, hvala

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja isto tako od rata naovamo nisam htio uzimati tzv "borački dodatak" koji je bio mizerija . Rodjena žena mu ludila zadnje tri godine i pristao tek unazad tri mjeseca da dajem nekome ovde ,recimo kao humanitarno. Zadnje je "naraslo " na 40ak evra mjesecno a prije je bilo i manje . Netreba mi milostinja

40€ x 1 godina = 480 € .. x 10 godina = 4.800€ .. x do kraja života.
Ima tu za kupiti i ostaviti domaćinstvo u selu unucima.

Žene su izuzetno pametne. Za razliku od nas muških.
Ne mislim lično. To je moje generalno viđenje.

Inače, i ovde se odbrojavaju još ova dva dana vreline,
pa sledi hladovina.

Dvorište gledam, pusto. Sav se živalj negde sklonio.
Selo isto tako. Tek po negde nekog ima.
Kaže supruga kada dolazi sa posla, i u gradu isto..

Poslednja izmena:
Zene su stvorene da radjaju a mi da komandujemo i tacka 🤣
@BARBULA - pa ne mozes da uzimas subvencije i u drzavnoj firmi i subvencije za zemlju 🤗

Zeznut dan danas . Do 11 sam smrsao bar kilo . U Leskovcu u 12 h vec 38 stepeni .

Kenjam se na sve te modele i njihova citanja i tumacenja od Ecmwf preko Ikon-a i sve do Gfs-a, kad do juce su davali kolicine i do preko 20 lit za ovaj kraj, da bi sad smanjili na najminimalnije kolicine!
Zednog i bolesnog grehota je lagati i davati mu laznu nadu! Bolje cutati i ne lajati previse!

И ја немам пријављено газдинство ни уматичене свиње.од овакве државе ми ништа не треба,а и не могу да ме уцењују...

Како је код вас, кад је код мене овако?
Плус неки врео западни ветар.

Није то од државе, то су наше паре.
Драли су нашим дедовимаи и очевима кожу са леђа, Сад кад нас је мало хајде мало да нас,, уздигну ".
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Mirno spavam i sutra dan ne moze niko da mi kaze kako sam nesto dobio kao i ovde sto ima onih sto kazu ako ti ne valja nemoj da uzimas

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Како је код вас, кад је код мене овако?
Плус неки врео западни ветар.

Није то од државе, то су наше паре.
Драли су нашим дедовимаи и очевима кожу са леђа, Сад кад нас је мало хајде мало да нас,, уздигну ".
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Kao da slušam Vučića...
Niko ništa ovde ne daje za džabe.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

@mirko67 .. haha, kada neko iz okoline Sjenice kaže da je tamo toplo!

Toplo i ovde. Ali se posle podneva počela razvijati neka tanka oblačnost preko celog neba, pa sunce ne greje direktno.
Čak je malopre i kiša počela, ali se ubrzo predomislila.

Oseća se predstojeća promena vremena..

kod nas je prekljuce presusio jos jedan bunar u okolini tj voda se takodje spustila sa 4-5 metara na 7,5m i opet se morala kupiti pedrolo pumpa

ludilo sta nas ceka

iz teme od prosle godine

danas se stavlja nova pumpa gde se takodje spustila voda nize
kad zvoni telefon izgleda isti problem nekoliko kuca dalje(kilometar malo jace)

sranje sa nestankom vode u bunarima poranilo ove godine

Dubina šahte kod mene kući je oko 4-5m pa sam ipak morao staviti pedrolo pumpu, kao i jaaaako puno njih u okruženju, jer je severova prekidala vodeni stub.

Nazad
Vrh